Efter dramatisk exit: Dwayne Johnson får nu sin egen Fast & Furious-solofilm

Hobbs vender tilbage
vin-diesel-and-the-rock.jpg
(© Universal Pictures)

Artiklen indeholder spoilers for 'Fast & Furious X'…

Det er nu blevet annonceret, at Dwayne ’The Rock’ Johnson officielt vil gentage sin rolle som Luke Hobbs i Fast-sagaen i en ny selvstændig film, der vil foregå mellem begivenhederne i den nu biografaktuelle Fast & Furious X og den kommende 11. film i bil-franchisen. Det fortæller The Hollywood Reporter.

Vi fik sidst et glimt af Hobbs i en ekstra scene efter rulleteksterne i 'Fast & Furious X', hvor han modtog en rystende besked fra filmens skurk, Dante (Jason Momoa), der er fast besluttet på at hævne sig på alle, der havde en finger med i hans fars død.

Johnsons optræden i den nye film kom som et chok for mange fans, der ikke forventede at se Hobbs i filmserien igen, efter The Rock de sidste par år har været i meget åben konflikt med filmseriens stjerne Vin Diesel. Johnson sagde samtidig, at der var "ingen chance" for, at han ville vende tilbage. Læs mere om deres uvenskab her.

De virker dog tilsyneladende til at være på god fod igen, og at vi med høj sandsynlighed kommer til at se masser af Hobbs i fremtiden. Her afslører instruktøren fra 'Fast & Furious X', hvordan han fik The Rock tilbage i filmserien.

 

LÆS OGSÅ: Dansker gennemgår sin vilde fest-scene med Vin Diesel i 'Fast & Furious' 

Den nye film bliver skrevet af Chris Morgan, som også har stået bag manuskriptet på en håndfuld af de andre film i franchisen, herunder Fast and Furious: Hobbs and Shaw fra 2019, hvor Johnson spillede over for Jason Statham som Deckard Shaw.

Den kommende film bliver beskrevet som 'Fast & Furious 10.5', da den vil følge op på Johnsons korte optræden i den 10. film i serien, men det er også sandsynligt, at den nye spin-off vil vise, hvad Hobbs har haft gang i siden 'Hobbs and Shaw' – måske kunne vi også se Jason Statham vende tilbage?

Men umiddelbart lyder det ikke til, at det er 'Hobbs and Shaw 2', som ellers også har været på tale. Shaw (Jason Statham) optrådte således også i 'Fast & Furious X'.

'Fast & Furious X' kan lige nu ses i de danske biografer.