Efter Oscar-triumf: Klar med "hemmelig" film til sommer

Poor Things-duo har lavet ny film sammen
emma stone
(© A.M.P.A.S)

I weekenden vandt den roste film Poor Things fire Oscar-statuetter, herunder en til Emma Stone for Bedste kvindelige hovedrolle.

Det var Emma Stones fjerde samarbejde med Yorgos Lanthimos. Det var således også den græske instruktør som stod bag, The Favourite, og den 35-årige stjerne har også optrådt i to kortfilm af Lanthimos.

Nu er deres femte film sammen annonceret - og den lander allerede i biograferne til sommer!

'Kinds of Kindness' er titlen, som bliver distribueret af Searchlight, som netop har givet filmen en amerikansk premieredato, der lyder på 21. juni. 

Filmens handling er hemmeligholdt, men Variety skriver, at det vil være en antologifilm forfattet af Lanthimos og Efthimis Filippou, som han også har skrevet filmene 'Dogtooth', 'The Lobster' og 'The Killing of a Sacred Dear' med.

Emma Stone genforenes ligeledes med skuespillere fra 'Poor Things', nemlig Willem Dafoe og Margaret Qualley. Mens rollelisten også tæller Joe Alwyn, Jesse Plemons, Hong Chau og Hunter Schafer.

Filmen har tidligere gået under titlen 'And' og blev indspillet i New Orleans i slutningen af 2022.

'Poor Things', der fortæller historien om Bella Baxter (Emma Stone), som vækkes til live med et spædbarns hjerne, er ikke kun blevet en Oscar-succes, den har på verdensplan også omsat for over 100 millioner dollars.

Emma Stone og Yorgos Lanthimos sjette samarbejde er også allerede på tale. Den 5-dobbelte Oscar-nominerede instruktør er nemlig sat til at lave en genindspilning af den sydkoreanske kultfilm 'Save the Green Planet' bl.a. med den danske producer Lars Knudsen. Stone er på tale til en rolle i filmen.

'Kinds of Kindness' får premiere den 21. juni i USA. Den afventer pt. en dansk premieredato.