Efter retssag: Johnny Depp har valgt denne ting fra i sit liv

Skuespilleren har lært sin lektie
Billede
(© 'Transcendence' (2014) / Alcon Entertainment)

Tilbage i foråret 2022 blev der taget hul på en retsag, som skulle vise sig at tage internettet og hele verden med storm. Nemlig retsagen mellem Johnny Depp og Amber Heard

Selvom sagen omhandlede meget personlige detaljer fra begge parters liv, valgte man at den skulle live-streames, så alle med en internetadgang kunne følge med. 

Sagen gik Depps vej og siden da, er der sket meget i stjernens liv. Han er bl.a. vendt tilbage til skuespillet med filmen Jeanne du Barry. Men når det er sagt, så er der én ting, som han ifølge kilder, har tænkt sig at ligge på køl.

Mere specifikt drejer det sig om datingmarkedet, som Johnny Depp i øjeblikket har valgt at droppe, da han skulle være blevet klogere:

- Han kommer ikke til at kaste sig hovedkulds ud i noget, som han gjorde med Amber. Lektien er lært, udtaler den anonyme kilde. 

I stedet skulle han være meget fokuseret på sin fremtidige projekter, hvilket efter sigende skulle tage meget at hans tid. "Han har for travlt til at date", lyder det fra en anden kilde. 

Samme kilde udtaler også, at han rent mentalt skulle befinde sig et rigtigt godt sted, og at han har meget at være begejstret over i øjeblikket. 

For trods tidligere problemer med retsager, misbrug og fyrringer, så kunne det da også tyde på, at Hollywood måske så småt er ved at se i stjernens retning igen. 

Udover førnævnte comeback har produceren bag Pirates of the Caribbean-filmene nemlig udtalt, at en ny optræden som Captain Jack Sparrow ikke er udelukket for skuespilleren.