En af Hollywoods største nye stjerner udpeger de vildste sande mord-scenarier i ny film

Interview med holdet bag 'Hit Man'
Hit Man
(© Scanbox Entertainment)

Glen Powell er disse dage en af Hollywoods mest eftertragtede stjerner med flere store biografhits bag sig allerede.

Her bør især Tom Cruise-baskeren Top Gun: Maverick fremhæves og en af de seneste mange års mest omtalte romantiske komedier, nemlig Anyone But You.

Nu er skuespilleren tilbage i biografen med action-komedien Hit Man, der instrueres af den fem gange Oscar-nominerede Richard Linklater (Boyhood, Before-trilogien).

Filmen er inspireret af den vanvittige, men sande historie om Gary Johnson, der arbejdede undercover for politiet som falsk lejemorder.

I anledning af premieren mødte vi filmens stjerner Glen Powell (der også agerer manuskriptforfatter og producer på filmen) og Adria Arjona til et interview over Zoom.

Her faldt snakken bl.a. på Powells seneste filmhit samt inspirationen bag de mange fiktionelle lejemordere, han portrætterer i 'Hit Man'.

Se videointerviewet nederst i artiklen.

- I den her film får du lov til at se så mange forskellige versioner af Glen, fortæller Adria Arjona som sammenligning med Powells rolle i 'Anyone But You'.

- Han spiller forskellige karakterer, og du får lov til at se ham i et andet lys og virkelig se ham som skuespiller. Han rører kun lige overfladen af sit talent.

De to skuespillere griner til hinanden, inden Powell pointerer, at 'Hit Man' og 'Anyone But You' faktisk ikke har særligt meget til fælles.

- Filmene har måske en lignende følelse af glæde, som de giver til publikum, men derfra er filmene meget forskellige.

Glen Powell udpeger også nogle af de vildeste scenarier i filmen, der er taget direkte fra virkeligheden.

- Kvinden, der prøver at slå sin mand ihjel og betale med en båd. Det er ægte. Drengen, der prøver at slå sin mor ihjel og betale med videospil. Det er alt sammen ægte.

'Hit Man' følger den excentriske filosofilærer Gary Johnson, der ved siden af sin småkedelige hverdag arbejder undercover for politiet som den mest eftertragtede professionelle lejemorder i New Orleans. 

Da en desperat kvinde forsøger at hyre ham til at myrde sin voldelige mand, bryder Gary dog alle regler og ender ikke bare med at tale hende fra det, han falder også for hende. 

Snart er den falske lejemorder viklet ind i en kædereaktion af skuespil, bedrag og mere eller mindre kriminelle handlinger. 

'Hit Man' kan ses i biografen nu.