Endelig afsløret: Her er Marvels nye Fantastic Four

Et nyt hold rammer superhelteuniverset
Billede
(© Fantastic Four (2005) / 20th Century Fox)

Marvels "første familie", The Fantastic Four, har allerede fået tre filmatiseringer med to forskellige version af Reed Richards (Mr. Fantastic), Sue Storm (Den usynlige kvinde), Johnny Storm (Flammen) og Ben Grimm (the Thing) i 2005, 2007 og senest i 2015.

Det er dog aldrig rigtig lykkedes at fange den rette stemning fra tegneserieforlægget. Men nu er superheltegiganten klar til at introducere holdet til deres veletablerede filmunivers og forhåbentligt give fans den Fantastic Four-film, de har ventet på.

Nu er det så blevet afsløret, hvem der skal portrættere de populære karakterer i den kommende film. Gennem et Valentinsdagsopslag blev Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach og Joseph Quinn nemlig officielt introduceret til Marvels superhelteunivers.

Se opslaget nederst.

Fantastic Four
(© Ebon Moss-Bachrach (The Bear / Disney+), Joseph Quinn (Hoard / Erebus Pictures), Vanessa Kirby (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One / UIP), Pedro Pascal (The Last of Us / HBO))

Rygterne om især Pedro Pascals casting som Reed Richards har floreret længe, men intet har været officielt meldt ud før nu. 

Pascals popularitet er steget til vejrs de sidste par år med især hans rolle i den anerkendte HBO-serie 'The Last of Us'. Vanessa Kirby har bl.a. medvirket i 'The Crown' som en ung Prinsesse Margaret, mens hun modtog en Oscar-nominering for sin præstation i Pieces of a Woman i 2021.

Ebon Moss-Bachrach og Joseph Quinn har begge haft betydningsfulde roller i nogle af tidens mest populære serier med Moss-Bachrach som den temperamentsfulde Richie i 'The Bear' og Quinn med sin uforglemmelige guitarsolo i den seneste sæson af 'Stranger Things'.

Filmens handling er endnu ukendt. Men i tegneserieserien er Fantastic Four et hold astronauter, der bliver udsat for kosmisk stråling i rummet og herved får overnaturlige kræfter.

'Fantastic Four' markerer den første gang, at holdet optræder i Marvels cinematiske univers, der startede med Iron Man i 2008. John Krasinski har dog portrætteret Reed Richards i en kort cameo i Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

2024 markerer et usædvanligt stille biografår for Marvels filmunivers, hvor kun Deadpool 3 får premiere. Årets superheltefilm spås dog stor succes allerede, da lanceringen af traileren slog alle rekorder og blev den mest sete nogensinde med 365 millioner visninger på blot 24 timer.

'Fantastic Four' får premiere den 24. juli 2025.