Første kig på 'Gladiator 2' byder på ukendelig stjerne, dansk gensyn og store muskler

Det her ser virkelig vildt ud!
Gladiator
(© Gladiator / Universal Pictures)

Mesterinstruktøren Ridley Scott vandt med sin episke Gladiator fra 2000 hele fem Oscars, bl.a. for Bedste film og Bedste mandlige skuespiller. Nu nærmer premieredatoen sig endelig for Scotts fortsættelse, Gladiator 2.

Det første kig på filmen er landet. Se rækken af billeder fra 'Gladiator 2' nederst i artiklen.

'Gladiator' var historien om den tidligere romerske general Maximus, spillet af Russell Crowe, der blev gladiator for at hævne sig over den korrupte kejser Commudus, som sikrede en herligt øretæveindbydende Joaquin Phoenix en Oscar-nominering.

'Gladiator 2' udspiller sig om Lucius (Paul Mescal), der er søn af Lucilla - som i den første film blev spillet af danske Connie Nielsen. Hun vender desuden tilbage i sin rolle, hvilket fremgår af de nye billeder. Ridley Scott er ligeledes tilbage bag kameraet.

Paul Mescal brød igennem med serien 'Normal People', mens han vandt stor og velfortjent ros samt en Oscar-nominering for sin rolle i dramaet Aftersun.

'Gladiator 2' er uden sidestykke Paul Mescals indtil videre største produktion - og ud fra billederne at dømme har han været en tur i træningscenteret for at komme i muskuløs kampform til sin rolle. 

Rollelisten byder desuden også på bl.a. Stranger Things-favoritten Joseph Quinn, der i rollen som en blond kejser Geta er så godt som ugenkendelig. Han er lige nu biografaktuel i A Quiet Place: Day One.

På rollelisten finder man også Pedro Pascal og Denzel Washington, som man ligeledes får et første kig på.

Filmen er skrevet af David Scarpa, der bl.a. også har forfattet Ridley Scotts storfilm Napoleon og hans drama All the Money in the World.

'Gladiator 2' har biografpremiere den 14. november.