Første plakat til 'Joker 2' varsler om giftig kærlighed

Traileren er lige på trapperne
joker 2019 joaquin phoenix
(© Joker (Warner Bros.))

En af årets mest ventede film er uden tvivl Joker 2: Folie à Deux - opfølgeren til den meget populære film om Batmans nemesis fra 2019 spillet af Joaquin Phoenix

Præstationen indbragte Phoenix karrierens første Oscar, og nu er han altså klar til at gentage rollen som Arthur Fleck aka The Joker. Han får følgeskab af Lady Gaga, der ses i rollen som Harley Quinn.

Nu er den første officielle plakat til 'Joker 2' landet - se den nederst i artiklen.

Den franske undertitel "Folie à Deux" kan groft oversættes til "galskab for to" og refererer til en delt psykose eller vrangforestillingslidelse. Det går på den måde måske også derfor ret godt hånd i hånd med, at selveste Harley Quinn dukker op i fortsættelsen.

Filmen er blevet beskrevet som delvist en musical, hvilket også går godt i spil med både castingen af Lady Gaga og den første plakat, hvor parret danser under et spotlight.

Hvis man kender karakterernes DC’s historik, så varsler plakaten nok også den giftige kærlighed, der venter mellem de to.

Mens taglinen "The world is a stage" formentlig også er reference til det kommende genreskift, hvor dans og sang formentlig bliver implementeret.

I forbindelse med offentliggørelsen af plakaten, blev det også afsløret, at den første trailer til 'Joker 2: Folie à Deux' vil udkomme den 9. april. Så hold øje med kino.dk på dagen.

Filmen er instrueret og skrevet af Todd Philips, der ligeledes stod bag den første. Scott Silver er igen medforfatter. 

'Joker 2' er en del af DC Elseworlds og er dermed en isoleret fortælling udenfor DCU's nye kronologi, der bliver bestyret af James Gunn. Læs mere om den her.

'Joker 2: Folie à Deux' får biografpremiere den 2. oktober.