Første trailer til 'Ringenes Herre: Krigen om Rohan'

Animeret forløber for Peter Jacksons trilogi
The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim
(© Warner Bros.)

Det starter med fuldblodet nostalgi, da billeder fra Ringenes Herre: De to tårne ledsaget af Howard Shores ikoniske musik indleder den første trailer til den nye animerede film baseret på Tolkiens univers. Herefter optræder ordene "Peter Jackson Presents", og fans kan ånde lettet op.

Traileren til Ringenes Herre: Krigen om Rohan er netop udkommet, og du kan se den nederst i artiklen.

Efter de korte klip fra Peter Jacksons midterste film i sin monumentale Ringenes Herre-trilogi ledes vi over i den animerede udgave af landet Rohan, hvor hestefolket Rohirrim holder til.

Handlingen finder sted 183 år før begivenhederne i den oprindelige filmtrilogi og fortæller historien om den legendariske konge af Rohan og huset Helm Hammerhands skæbne. 

Hovedkarakteren i denne nye film er den egenrådige unge kvinde Hèra (Gaia Wise), datter til Helm Hammerhand (Brian Cox), som har evnen til at kommunikere med store ørne.

Et pludseligt angreb fra den snu og hensynsløse Wulf, der søger hævn for sin fars død, tvinger Helm og hans folk til et afgørende opgør.

I en stadig mere desperat situation må Hera finde styrken til at lede modstanden mod en dødbringende fjende, der har til hensigt at udslette dem fuldstændigt.

Traileren slutter af med et lille hint til kampen om Ringen, der finder sted små 200 senere. For hvad mon Mordor vil med alle de ringe?

Instruktøren bag den nye film, der er animeret i den japanske anime-stil, er Kenji Kamiyana, som tidligere bl.a. har stået bag afsnit af serierne 'Ghost in the Shell SAC_2045' og 'Blade Runner: Black Lotus'.

'Ringenes Herre: Krigen om Rohan' får biografpremiere den 12. december 2024.

LÆS OGSÅ: Stjerne er klar til at gentage sin ikoniske rolle i ny Ringenes Herre-film: "Hvis jeg er i live"

LÆS OGSÅ: Ny Ringenes Herre-film på vej: Derfor er anime det perfekte valg