Gladiator 2-hovedrolle er blevet så stærk, at medspiller frygter ham efter brutal kampscene

"Vil hellere blive smidt ud fra en bygning"
Gladiator 2
(© UIP)

I mandags blev de første billeder til den længe ventede Gladiator 2 udgivet, og her fik vi et godt kig på de mange stjerner, der medvirker i Ridley Scotts storfilm. 

Én af dem, der tilsyneladende har været specielt meget i træningscenter og bygget muskelmasse, er filmens hovedrolle Paul Mescal.

Spørger man Mescals medspiller, The Last of Us-stjernen Pedro Pascal, har han, da heller intet ønske om at krydse klinger med Mescal igen, efter at de har optaget kampscener sammen.

Pascal fortalte Vanity Fair, at Mescals transformation til muskelbundet Lucius var mere end skræmmende, når det kom til stunts.

- Han blev så stærk. Jeg vil hellere blive smidt fra en bygning end at skulle kæmpe mod ham igen. At skulle op imod en, der er så veltrænet og så talentfuld og så meget yngre... Det er brutalt, mand. Jeg kalder ham "Brick Wall Paul".

Alligevel giver Pascal også sin yngre skuespilkollega skylden for, at han kunne udholde de "brutale" scener.

- Ud over at Ridley er et totalt geni, er Paul en stor grund til, hvorfor jeg ville udsætte min stakkels krop for den oplevelse.

Mescal fortalte også selv til Vanity Fair, at han var fast besluttet på at ligne en ægte kriger til den episke efterfølger, der finder sted i Romerriget.

- Jeg ville bare være stor og stærk og ligne en, der kan forårsage en smule skade, når det går løs. Jeg tror også, at man nogle gange kunne, i stræben efter det perfekte look, ende med at ligne mere en undertøjsmodel end en kriger.

Den første Gladiator vandt fem Oscar-statuetter i en række forskellige kategorier, heriblandt for bedste film og bedste mandlige hovedrolle, der dengang blev indtaget af Russell Crowe.

'Gladiator 2' udkommer i de danske biografer den 14. november 2024.