'Inderst inde 2' får nye følelser: Her er de danske stemmer bag karaktererne

Billetsalget er startet
Inderst inde 2
(© Disney)

Hvis der er nogen, som kan bringe følelserne frem hos folk, så må det næsten være Disney og Pixar, hvilket de viste endnu engang tilbage i 2015 med filmen Inderst Inde. Endda meget konkret visualiseret som karakterer i et kontrolcenter, der symboliserer pigen Rileys følelsesliv.

Og trods filmens store succes, så skulle der alligevel gå næsten et helt årti, før vi nu endelig kan se frem til efterfølgeren Inderst Inde 2, hvor nye følelser kommer i spil. 

De nye følelser, altså karakterer, tager sit indtog i forbindelse med, at Riley er blevet teenager, og derfor er der også nye stemmer på rollelisten, som vi har samlet i denne artikel. 

Du kan se plakaterne til de nye følelser og traileren til 'Inderst Inde 2' nederst i artiklen. 

I 'Inderst inde 2' gør fire nye følelser deres indtog i Rileys liv: Angst, Misundelse, Ennui (kedsomhed) og Flove.

Tager vi dem fra en ende af, så kan man i rollen som Angst opleve Fanny Bornedal, der også er kendt fra titler som Skyggen i mit øje og Nattevagten: Dæmoner går i arv.

I rollen som Misundelse finder man Silan Maria Budak Rasch, som nok er bedst kendt fra sin rolle i filmen Klienten fra 2022. 

Stemmen bag Ennui, som er fransk og betyder kedsomhed, er Molly Blixt Egelind, der bl.a. har medvirket i flere sæsoner af den populære tv-serie 'Sygeplejeskolen'.

Sidst men ikke mindst finder følelsen Flove, der spilles af Jesper Ole Andersen, der har medvirket i 'Minkavlerne', men også førnævnte 'Sygeplejeskolen'. 

Derudover vender næsten alle stemmerne bag de originale følelser tilbage: Lærke Winther som Afsky, Cecilie Stenspil som Glæde, Jacob Morild som Frygt og Lisbeth Wulff som Triste.

Der sker dog en udskiftning med stemmen bag følelsen Vrede, som før var spillet af Jesper Christensen, men nu vil blive spillet af Peter Zhelder ('Høj').

I instruktørstolen finder man debutanten Kelsey Mann, der dog tidligere har arbejdet på flere Pixar-film, bl.a. Den Gode Dinosaur, Lightyear og Fremad.

Dertil vil den garvede Pixar-boss Pete Docter, der instruerede den første 'Inderst inde', også være med inde over produktionen som executive producer.

Dansk stemmeinstruktør er Sonny Lahey.

'Inderst Inde 2' har premiere den 13. juni og du finder dine billetter herunder:

Køb billetter