Instruktør afslører: Ny Abernes Planet-film allerede i støbeskeen

'Kingdom of the Planet of the Apes' kan ses i biografen nu
Kingdom of the Planet of the Apes
(© Disney)

Et nyt årti betyder en ny Abernes planet-trilogi.

I sidste uge ramte Kingdom of the Planet of the Apes biograferne og med den fulgte positive reaktioner fra både internationale og danske anmeldere.

Find dine billetter til storfilmen herunder:

Uden at spoile slutningen tør vi godt afsløre, at den nye film i den populære franchise lægger op til mange flere abekattestreger i fremtiden. Det lagde filmens instruktør Wes Ball da heller ikke skjul på, da vi fik lov at interviewe ham om filmen. Han er nemlig mere end klar på at skabe en ny trilogi.

- Forhåbentligt er det en success derude, og folk kan lide den og vil se mere. Vi har bestemt idéer til, hvad der kan ske.

- Gå ind og se den i biograferne og støt filmen, hvis du vil se mere - flere aber på heste!

Hermed en opfordring fra manden i front for en af årets mest visuelle og teknologisk imponerende film. 

Se hele interviewet i bunden af artiklen, hvor vi også får talt med tre af filmens skuespillere, som bl.a. kan fortælle om at være ”dækket af snavs i seks måneder”.

'Kingdom of the Planet of the Apes' går tilbage til rødderne fra de originale Abernes Planet-film og vender aber-mod-mennesker magtdynamikken på hovedet, som vi ellers kender fra den nyeste trio af film om Cæsar. Primater regerer endelig verden, og det er nu menneskene, der er magtesløse og må kæmpe tilbage. 

'Kingdom of the Planet of the Apes' kan ses i biografen nu.

Se interviewet herunder: