Kom til blodig forfest og premiere på årets mest opkast-fremkaldende gyserfilm

Vi introducerer premieren på 'Terrifier 3' i København
Terrifier 3
(© Another World Entertainment / Terrifier 3)

Gyserfilmsfestivalen Blodig Weekend indtager snart både København og Aarhus i henholdsvis Empire Bio og Øst for Paradis. Festivalen løber fra den 6.-10. november. 

Se festivalens program her.

Men allerede inden da og på selveste allehelgensaften den 31. oktober holder Blodig Weekend forfest til den grumme filmfestival, hvor det klamme klovnegys Terrifier 3 vises.

Kino.dk's gyserglade skribent Bjarke Friis Kristensen holder et oplæg, inden den blodtilsølede film, hvor han vil kigge på skræmmende klovne gennem tiden.

Køb billetter til forestillingen den 31. oktober kl 20.00 i Empire Bio herunder:

Køb billetter

Festlighederne starter kl. 20:00 med gratis øl til visningens publikum, mens der kl. 20:15 følger en kort introduktion ved Blodig Weekends Nadia Parbo.

Bjarke holder efterfølgende sit oplæg, hvorefter der er et blodigt trailer-show, inden 'Terrifier 3' og Art the Clown flår biografsalen i stykker.

Allerede nu er der internationale historier om folk, der har måttet forlade biografen pga. filmens ulækre indhold. Det var også tilfældet ved bl.a. forgængeren Terrifier 2, hvor folk desuden besvimede og kastede op.

Da 'Terrifier 3' således havde sin første officielle visning i England, ledte det til, at ni publikummer forlod salen allerede under den sadistiske åbningsscene, mens flere fulgte efter senere i filmen. Det skriver LADbible.

Ikke nok med det, så skriver mediet også, at det er bekræftet, at et enkelt af publikummerne endda kastede op under visningen af den blodige film.

I den tredje film om den sadistiske Art the Clown bliver den søde juletid forvandlet til et blodsjasket mareridt for alle, der kommer i vejen af den ordløse dræberklovn.

Selvom flere altså ikke kan klare filmens brutalitet, er 'Terrifier 3' blevet modtaget flot mange steder. Bl.a. har filmen fået disse ord med på vejen:

- 'Terrifier 3' var uden tvivl den mest modbydelige, blodige, ubehagelige ting, jeg nogensinde har set. (Germain Lussier)

- En absolut splatterfest af usete proportioner. Med en brusescene, der vil gå over i historien. Lauren LaVera udgør virkelig en forrygende hovedrolle. (Noah Levine)

'Terrifier 3' har biografpremiere den 31. oktober. Find dine billetter på kino.dk her.