Læs de første reaktioner på Christopher Nolans 'Oppenheimer': Filmens 3 timer flyver afsted

Det er svært ikke at glæde sig!
Oppenheimer
(© Oppenheimer / Universal Studios/UIP)

Nu er der ikke lang tid til, at vi igen kan sætte os til rette i biografen for at opleve en ny film af Christopher Nolan. Den 20. juli har hans storfilm Oppenheimer nemlig biografpremiere her i landet.

Det historiske drama har dog allerede haft verdenspremiere, hvorfor de første reaktioner på den stjernebesatte film har ramt nettet. Vi har samlet nogle af dem nederst i artiklen.

'Oppenheimer' handler om den amerikanske fysiker J. Robert Oppenheimer, der står bag opfindelsen af atombomben.

Christopher Nolan (The Dark Knight, Inception, Interstellar) har både skrevet og instrueret 'Oppenheimer', der for auteuren på vanlig vis byder på et væld af stjerner. 

I hovedrollen ses Cillian Murphy, mens øvrige medvirkende bl.a. tæller Florence Pugh, Kenneth Branagh, Gary Oldman, Robert Downey Jr., Emily Blunt og Matt Damon med mange flere.

Se nogle af de første reaktioner på 'Oppenheimer' herunder:

- 'Oppenheimer' efterlod mig lamslået: Et karakterstudie i den største skala med en sublim central præstation af Cillian Murphy. Et episk historisk drama, men med en udpræget Nolan-sensibilitet: Spændingen, strukturen, fornemmelsen af ​​skala, overvældende lyddesign, visuelt bemærkelsesværdig. Wow. (Matt Maytum, Total Film)

- Christopher Nolans 'Oppenheimer' er utrolig. Alle aspekter af filmen er værd at tale om. Fra de strålende præstationer, til Hoyte van Hoytemas fantastiske arbejde bag kameraet, til den måde, Nolan fortæller historien på. De 3 timers spilletid flyver afsted. (Steven Weintraub, Collider)

- Christopher Nolans 'Oppenheimer' er virkelig en spektakulær præstation i sin sandfærdige […] opfindsomme historiefortælling og nuancerede præstationer fra Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon og de mange, mange andre involverede. (Lindsey Bahr)

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerne spiller kendt dansk videnskabsmand i ny Nolan-film

- Jeg var fuldstændig optaget af 'Oppenheimer'. En fortættet […] anspændt film, dels om bomben, mest om, hvor dødsdømte vi er […] En dristig, opfindsom, kompleks film […]. (Jonathan Dean, The Sunday Times)

- Jeg var skeptisk, men 'Oppenheimer' har holdt fast i mig, siden jeg så den i sidste uge. Ja, den er 3 timer, men på en fortættet Scorsese-agtig måde og de sidste 20 minutter […] bringer dens tre fortællermæssige tråde til en bevægende konklusion. (Gregory Ellwood, The Playlist)

- 'Oppenheimer' er... utrolig. Ordet, der bliver ved med at dukke op, er "frygtfuld". Et […] sindssygt detaljeret, indviklet historisk drama, der bygger og bygger og bygger, indtil Nolan slår hammeren ned på den mest forbløffende, rystende måde. (Bilge Ebiri)

'Oppenheimer' har biografpremiere den 20. juli.

Anbefalet til dig