Longlegs-stjerne genindspiller 90'er-thriller

32 år senere
Longlegs
(© Scanbox Entertainment / Longlegs)

Vi kunne senest opleve Maika Monroe i seriemorder-thrilleren Longlegs med Nicolas Cage i den diabolske titelrolle, der er blevet en kæmpesucces - både på verdensplan - og i Danmark!

Nu er den 31-årige skuespiller klar til igen at indtage thrillerland. Denne gang med en genindspilning af hævnfilmen The Hand That Rocks the Cradle fra 1992. Det skriver bl.a. Deadline.

Den originale film har Rebecca De Mornay og Annabella Sciorra i hovedrollerne. Førstnævnte spiller Peyton Flanders, hvis mand tages i et seksuelt overgreb og herefter tager sit eget liv.

Peyton Flanders begiver sig nu ud på et hævntogt mod et af sine afdøde husbonds ofre og kvindens familie.

Det er netop rollen som Peyton Flanders, at Maika Monroe skal spille i genindspilningen. Den anden kvindelige hovedrolle er endnu ikke fundet.

Man vil udover 'Longlegs' også kende Maika Monroe fra titler som bl.a. God Is a Bullet overfor Nikolaj Coster-Waldau, videre til bl.a. den gysende nyklassiker It Follows og thrilleren The Guest.

Den oprindelige film er instrueret af Curtis Hanson (L.A. Confidential, Wonder Boys, 8 Mile), mens Amanda Silver skrev manuskriptet. Hun har også været medforfatter på de seneste fire Planet of the Apes-film fra 2011 til 2024.

Michelle Garza Cervera er instruktøren på genindspilningen, mens Micah Bloomberg skriver filmen.

Der er pt. ikke nogen premieredato på genindspilningen af 'The Hand That Rocks the Cradle'.