'Sådan træner du din drage' genindspilles med rigtige mennesker: Her er hovedrollerne

Hikke og Astrid i levende live er fundet
Sådan træner du din drage 3 / UIP
(© Sådan træner du din drage 3 / UIP)

Sidst vi så Hikke, Astrid og Tandløs på det store lærred var i Sådan træner du din drage 3 i 2019. I 2025 vender de dog tilbage til biograferne - men denne gang som ægte mennesker.

Disney har som bekendt genfortalt deres mest klassiske historier med ægte mennesker i over et årti nu, senest med Den lille havfrue, men nu er det altså blevet DreamWorks’ tur.

For første gang nogensinde skal en DreamWorks Animation-film nemlig genindspilles som live-action, og det bliver det anmelderroste actioneventyr Sådan træner du din drage, der tager opgaven på sig. Dean DeBlois, der stod bag den originale drage-trilogi, vender tilbage som både instruktør og manuskriptforfatter.

 

LÆS OGSÅ: Se det første billede af virkelighedens Snehvide i Disneys genindspilning

Optagelserne til filmen starter i næste måned, så der går nok ikke længe, før vi er blevet meget klogere på projektet og hvordan det kommer til at se ud. Vi har dog fået vores første blik på filmens cast med den nylige annoncering af de to unge stjerner, der skal spille rollerne som Hikke og Astrid.

I rollen som hovedkarakteren Hikke ses den 15-årige Mason Thames, der sidste år havde en hovedrolle i gyseren The Black Phone, hvor han spillede over for Ethan Hawke. Rollen som Astrid skal spilles af den 18-årige Nico Parker, som sidst medvirkede i The Last of Us som Sarah Miller, datteren til hovedkarakteren Joel.

Med de to stjernefrø, som begge har fået stor ros for deres tidligere arbejde, samt instruktøren af den originale trilogi, der vender tilbage, så kan det da ikke gå helt galt? Vi glæder os i hvert fald til at se mere til filmen.

Genindspilningen forventes at få dansk biografpremiere i 2025.

FOTO: The Black Phone (UIP)

FOTO: The Last of Us (HBO)