Se den første trailer: Dansker spiller overfor Brad Pitt og George Clooney i ny film

Dagens glædelige overraskelse!
Wolfs
(© SF Studios / Wolfs)

De har spillet sammen i kup-hittet Ocean's Eleven og senest i Coen-brødrenes komedie Burn After Reading fra 2008. Nu er den dynamiske duo endelig tilbage i et nyt samarbejde.

Du har måske allerede gættet, hvem vi taler om? Nemlig Hollywood-legenderne Brad Pitt (Once Upon a Time... in Hollywood) og George Clooney (Up in the Air).

Genforeningen af de to skuespillere sker i den kommende thriller Wolfs, hvor vi nu har fået den første trailer, der også afslører en dansker på rollelisten. 

Se den første trailer til 'Wolfs' nederst i artiklen. 

Filmen handler om to 'fixere', spillet af netop Brad Pitt og George Clooney. Det er dem, man ringer til, hvis man f.eks. skal have skaffet et lig af vejen. 

De to er egentlig vant til at arbejde solo, men da de pludselig tvinges til at arbejde sammen, kommer deres tålmodighed for alvor på prøve. Før de når at se sig om, står de nu i en meget større sag end først forventet. 

Traileren afslører desuden også, at selveste Zlatko Burić (Pusher-trilogien, Bleeder, Triangle of Sadness) har en rolle i filmen, der mest af alt minder om en mafioso-lignende skurk.

Det må siges at være dagens glædelige overraskelse, da rollen end ikke er oplyst på filmens profil på filmdatabasen IMDb.

Udover Zlatko Burić, Brad Pitt og George Clooney byder rollelisten bl.a. også på Amy Ryan (Gone Baby Gone), Austin Abrams ('Euphoria') og Poorna Jagannathan ('Never Have I Ever').

Bag kameraet finder man Jon Watts, der både har skrevet og instrueret filmen. Han er nok bedst kendt for at stå bag de tre Spider-Man solofilm med Tom Holland i titelrollen.

Jon Watts har også tidligere prøvet kræfter med thriller-genren, bl.a. med filmen 'Cop Car' med Kevin Bacon i hovedrollen. 

'Wolfs' har dansk biografpremiere den 19. september.