Se det første billede af Harrison Ford som ikonisk Marvel-karakter

Første kig på 'Captain America 4'
Harrison Ford i 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'
(© 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' / Disney Pictures)

For halvanden år siden kom det frem, at Harrison Ford blev en del af MCU. Han overtager rollen som Thaddeus Ross fra sin afdøde kollega William Hurt, der gik bort i starten af 2022.

Herefter har spekulationerne ikke stået stille. Fordi General Ross er nemlig en ret ikonisk karakter i Marvel-tegneserierne, hvor han på et tidspunkt bliver til Red Hulk.

Vi ved, at Harrison Ford skal optræde som Ross i Captain America 4: New World Order og formentlig også i Thunderbolts

Nu er det allerførste officielle foto af den 81-årige stjerne som Ross så frigivet. Se det nederst i artiklen her.

Billedet stammer fra den næste Captain America-film med Anthony Mackie aka Falcon i front, der som følge af serien 'Falcon and the Winther Soldier' er den nye Captain America.

Fotoet viser således også Mackie og Ford i deres respektive roller i Det Hvide Hus. Ross er nemlig den nyvalgte amerikanske præsident i MCU. 

En ting, som kan undre lidt ved det første foto af Ford som Ross, er, at han ikke har noget overskæg. Det har ellers været et kendetegn for karakteren - både i tegneserierne og i William Hurts portræt.

Udover de nævnte stjerner bugner rollelisten af kendte skuespillere. Bl.a. vil Liv Tyler gentage rollen som Ross' datter Betty, mens Tim Blake Nelson er tilbage som The Leader, der blev teaset i The Incredible Hulk fra 2008.

De nye billeder fra 'Captain America: Brave New World' er blevet afsløret i Entertainment Weekly.

Harrison Ford har tidligere udtalt sig om, hvorfor han er valgt at træde ind i Marvels filmiske univers. Svaret var ret enkelte:

- Hey, hør nu her, jeg har lavet en masse ting. Nu vil jeg lave nogle af de ting, som jeg ikke har lavet.

'Captain America: Brave New World' er sat til at få premiere i februar 2025.