Se det første foto: Eddie Murphy er tilbage i 'Beverly Hills Cop 4'

29 år efter spiller han igen Axel Foley
'Beverly Hills Cop'
(© 'Beverly Hills Cop' / Paramount Pictures)

I 2021 vendte Eddie Murphy tilbage i sin ikoniske rolle som Prince Akeem i Coming to America 2. Nu er turen så kommet til en anden legendarisk Murphy-rolle!

Den 62-årige stjerne er nemlig klar til at tørne ud som politibetjenten Axel Foley fra Beverly Hill Cop-filmserien - på dansk kendt som 'Frækkere end politiet tillader'.

Det er knapt 40 år siden, at Eddie Murphy for første gang spillede rollen. Siden da er det blevet til to efterfølgere. Senest i 1994.

Nu er 'Beverly Hills Cop 4' så lige på trapperne - og det første billede er ude. Se det nederst.

Den fjerde film har fået titlen 'Beverly Hills Cop: Axel Foley' og er sat til at udkomme på Netflix i 2024.

Udover Murphy vil der være et væld af genkendelige ansigter fra franchisen på rollelisten. Bl.a. Judge Reinhold, Paul Reiser og Bronson Pinchot.

Det er den debuterende instruktør Mark Molloy, som står bag kameraet, mens den rutinerede Jerry Bruckheimer er tilbage som producer - ligesom han også var på Top Gun 2: Maverick.

Netop Bruckheimer har også udtalt sig til Empire Magazine, der ligeledes er mediet, som har fået lov til at dele første foto. Han udtaler:

- Hver gang han [Eddie Murphy] kommer ind på settet, ved du aldrig, hvad du får. Og det er altid ret fantastisk. Hver dag når han var til stede, blev du kastet tilbage til 80'erne.

Historien er dog ikke et throwback, men er blevet bragt op til nutiden, hvor Axel Foley har en datter (Taylour Paige), som arbejder som forsvarsadvokat.

Hun får sin far blandet ind i en sag i Californien, hvor han får ødelagt makkerskabet til sin gamle makker (spillet af Kevin Bacon) - og får en ny partner, spillet af Joseph Gordon-Levitt.

'Beverly Hills Cop 4: Axel Foley' får premiere på Netflix i 2024.

Anbefalet til dig