Se sjældent foto af 93-årige Clint Eastwood: Har færdiggjort ny film

Viser sig for første gang offentligt længe
Clint Eastwood i 'Cry Macho'
(© 'Cry Macho' / Warner Bros.)

En af verdens mest ikoniske filmskabere er ”still going strong”. Clint Eastwood er fyldt 93 år og har netop afsluttet postproduktion på sin nye film som instruktør. Det skriver Variety.

Filmens titel er Juror No. 2 og handler om en nævning i en mordretssag, der indser, at han kan være skyld i offerets død. 

Nicholas Hoult (X-Men: First Class) spiller hovedrollen i thrilleren, som ifølge insidere har begejstret filmselskabet Warner Bros. Faktisk var der flere andre filmstudier, der ikke ville finansiere projektet, selvom det er produceret med et lavt budget.

Clint Eastwood har flere gange udtalt, at han ville gå på pension, men det har ikke afholdt ham fra en række "comebacks" med nye film, og nu kan han altså føje endnu en titel til sit lange og glorværdige cv. 

Det er i øvrigt ikke længe siden, at den firedobbelte Oscar-vinder blev fanget på kamera i en efterhånden sjælden offentlig optræden. Det skete ved et event med den 90-årige primatolog Jane Goodall tidligere på måneden. 

Se billederne af Eastwood herunder:

'Juror No. 2' har også Toni Collette, J.K. Simmons og Kiefer Sutherland på rollelisten, men har endnu ingen premieredato.