Se videoen: Ryan Reynolds forsvarer joke om Danmark i ny Deadpool-film

'Deadpool & Wolverine' er endelig biografaktuel
Deadpool & Wolverine
(© Deadpool & Wolverine / Walt Disney Pictures)

Advarsel: Artiklen indeholder minimale spoilers for 'Deadpool & Wolverine'. Vend om nu, hvis du ikke vil have afsløret en joke fra filmen!

Publikum kan nu endelig få lov til at opleve den frække antihelt Deadpool slå pjalterne sammen med den dyriske Wolverine i Deadpool & Wolverine.

Den rødklædte helt er kendt for at gøre grin med alt og alle inklusiv sig selv, og denne gang er det altså blevet vores tur til at være offer for Deadpools stikpiller.

Da Wade Wilson (alias Deadpool) bliver tilbudt et job, siger han, at han kun vil arbejde hver 2. uge. Ligesom i Danmark. Herefter kvitterer han med at sige: "Du vil aldrig se et dansk flag på månen, men de er fandme lykkelige."

Os danskere har en tendens til altid at spidse ører, når vores land nævnes i internationale medier. Så da vi blev inviteret til London af Disney for at snakke med en af filmens producere, Wendy Jacobson, skulle vi naturligvis høre om, hvor joken kom fra.

Her fortalte hun, at joken hele tiden var i manuskriptet. Selvom det langt fra er alle jokes fra manuskriptet, som ender i den færdige film, når skuespillerne improviserer, og nye replikker bliver skrevet undervejs, holdt den lille Danmark-kommentar altså hele vejen.

Se hele interviewet nederst sammen med Ryan Reynolds' kommentar til joken.

Til en pressekonference i forrige uge blev hovedrolleindehaver og medforfatter på filmen Ryan Reynolds selv spurgt ind til joken og hans forhold til vores lille land, hvortil han griner og i forsvar hurtigt får sagt: 

- Hør her, Danmark, det var en joke!

Han understreger, at vittigheden faktisk er ment som "et kompliment".

- Jeg tror ikke, at de skifter mellem at arbejde og have fri hver anden uge.

- Men jeg har været i Danmark og København mange, mange gange. Jeg er klar over, at de er separate ting. Jeg har været i København, som eksisterer i Danmark, og det er et smukt sted. I Danmark ved de, hvordan man lever.

'Deadpool & Wolverine' er instrueret af Shawn Levy, som tidligere har instrueret Ryan Reynolds i filmene Free Guy og The Adam Project. Levy har også tidligere været instruktør for Hugh Jackman i Real Steel. Det er nu tiende gang, at Jackman indtager rollen som Logan/Wolverine.

'Deadpool & Wolverine' kan ses i de danske biografer nu.

Se Ryan Reynolds og Wendy Jacobsen fortælle om Danmark-joken i videoen herunder: