Sejrer kærligheden? Se traileren til den sidste film i After-serien

Tessa og Hardins farvel
Film Image
(© Nordisk Film)

Hero Fiennes Tiffin og Josephine Langford skal for femte og sidste gang spille hovedrollerne i det romantiske drama After Everything, hvor deres forholds skæbne endelig skal afgøres.

Den første film i film-serien udkom i 2019, og har sammen med dens fortsættelser haft stor succes. De har nemlig formået at skabe en stor fanbase, som er begejstrede for den nye film, og nu endelig får lov, at se den første trailer.

Den kommende film er baseret på Anna Todds sidste bog af de fem romaner i After-serien.

I den nye film vil der både være nye ansigter og gamle kendinger, som tidligere har optrådt i populære projekter. Der er bl.a. tale om skuespiller Mimi Keene, som er særligt kendt for sin rolle Ruby Matthews i TV-serien Sex Education, den italienske sanger og skuespiller Benjamin Mascolo, vis seneste skuespil-projekt var filmen ’Game of Love’ og Louise Lombard fra After- og CSI-serien.

 

LÆS OGSÅ: Se traileren: Sexet væddemål i ny film fra folkene bag 'After'

'After Everything' handler om Hardin (Hero Fiennes Tiffin), der kæmper med at få ordene til sin næste bog ned på papiret, da Tessa (Josephine Langford) bliver ved med at spøge i hans tanker.  
Presset fra hans bogforlag og familie vokser, så Hardin beslutter sig for at opsøge en gammel ven i Portugal. Her møder vi for første gang Natalie (Mimi Keene).

Hardin prøver at råde bod på sin komplicerede fortid med Natalie, men hans mørke side får ham i problemer med Natalies ven Sebastian (Benjamin Mascolo). Hardin indser, at han stadig er knust over ikke at have Tessa i sit liv, men Tessa ønsker dog, at Hardin skal komme videre, som hun selv er.  

Det hele bliver en gang for alle sat på spidsen for Hardin og Tessa, i den sidste film i After-franchisen, hvor de endeligt må beslutte, om det er muligt at leve uden sin sjæleven og store kærlighed.  

'After Everything' er instrueret af Castille Landon, som også stod bag ’After We Fell’ og ’After Ever Happy’.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)