Spider-Man-skurk bider næsen af sin modstander i første trailer til 'Kraven the Hunter'

Russell Crowe, løver og masser af blod
Kraven the Hunter
(© Sony Pictures)

Der er dømt action og blod i den første trailer til Kraven the Hunter. Det næste Marvel-kapitel i Sonys filmserie om Spider-Mans skurke, der også tæller Venom og Morbius.

Se traileren øverst - og den første plakat nederst.

En yderst muskuløs Aaron Taylor-Johnson spiller russiske immigrant Sergei Kravinoff, der bliver til Kraven the Hunter, da han blander blod med en løve. Han er på en mission: At vise, at han er den bedste jæger i verden.

Traileren byder på nogle meget bestialske mord, der bl.a. involverer Kraven, der bidder næsen af en mand - og en anden som han slår ihjel ved at knalde en bjørnefælde i hovedet på modstanderen. Filmen ser i den grad ud til at leve op til sin R-rating - og blive en af de mest brutalte superheltefilm længe!

Vi møder også både Russell Crowe med en tyk russisk accent som Sergeis far og hans halvbror Dmitri (spillet af Fred Hechinger), der også er kendt som Spider-Man-skurken Chameleon. Samt et hurtigt kig på den kommende udgave af skurkene Rhino (Alessandro Nivola) og Calypso (Ariana DeBose).

Med andre ord vrimler det med Spider-Man-skurke i 'Kraven the Hunter', der altså nok ikke skal vente at støde på Spider-Man i sin første film, som i højere grad skal sætte ham op til fremtiden.

Marvel-filmen er instrueret af J.C. Chandor, der tidligere har stået bag A Most Violent Year og Netflix-actionfilmen Triple Frontier.

'Kraven the Hunter' får biografpremiere den 5. oktober.

Anbefalet til dig