Stjerne afslører: 'Spider-Man 4' starter indspilninger næste år

Tom Holland er klar til en ny svingtur i New Yorks gader
Avengers: Infinity War
(© Walt Disney Pictures)

Rygterne har svirret længe - hvor der har været mange lige-ved-og-næsten-bekræftelser - men nu ved vi det med sikkerhed.

Tom Holland vender tilbage som Peter Parker alias superhelten Spider-Man! Det sker i Spider-Man 4, hvis titel endnu ikke er afsløret.

Den 28-årige britiske skuespiller bekræfter det selv over for talkshow-værten Jimmy Kimmel i et nyt interview.

- Det sker, udtaler Holland og afslører, at optagelserne går i gang til næste sommer.

- Alt er klar til at komme i gang, vi er der næsten. Super spændende. Ja, jeg kan ikke vente, siger Tom Holland i Jimmy Kimmel Live!

Udtalelserne kommer samme uge som offentliggørelsen af, at Tom Holland skal spille med i instruktør Christopher Nolans næste film. Det kan du læse mere om her.

Ifølge Dark Horizons passer det således med, at skuespilleren kommer til at indspille Avengers: Doomsday og Nolans næste film i begyndelsen af 2025. Han kan så påbegynde Spider-Man-optagelserne i sidste halvdel af året.

'Spider-Man 4' instrueres af Destin Daniel Cretton, som også stod bag den vellykkede Marvel-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Den er han i øvrigt også i gang med forberedelserne til at instruere en efterfølger til.

Senest har Tom Hardy også været ude og udtale, at han gerne så sin karakter Venom i en kamp mod Spider-Man. Desværre sker det med stor sandsynlighed ikke i den næste Spider-Man-film.

Tom Hardy udtaler i dag onsdag den 23. oktober til AP News

- Jeg ser ham [Venom, red.] ikke i den næste Spider-Man-film, fordi jeg ville have fået manuskriptet, og det har jeg ikke.

'Spider-Man 4' har endnu ikke en premieredato, men der spekuleres i en biografpremiere engang i slutningen af 2026.

Film med Tom Holland som Spider-Man

Mere om Spider-Man