Stjerne giver lovende opdatering på 'Top Gun 3'

I feel the need, the need for speed!
Top Gun: Maverick
(© UIP)

Stjerneskuespilleren Glen Powell, der spillede løjtnant Jake "Hangman" Seresin i kæmpesuccesen Top Gun: Maverick fra 2022, er for nyligt kommet med en vag, men lovende opdatering på den næste højtflyvende film i serien.

Efterfølgeren, der udkom 36 år efter sin forgænger, så Val Kilmer og Tom Cruise tilbage i deres originale Top Gun-roller og modtog stor ros, hvilket også resulterede i en Oscar-nominering i kategorien Bedste film. Efter 'Maverick's succes begyndte diskussionen om en efterfølger hurtigt at florere, og 'Top Gun 3' blev officielt offentliggjort i januar.

Der har været meget stille omkring projektet siden, men som del af et interview i Happy Sad Confused-podcasten, giver Powell nu en kryptisk og spændende opdatering omkring 'Top Gun 3'. 

Powell blev bedt om at dele alle detaljer, han kunne om efterfølgeren, hvortil han blot sagde: "Jeg har en dato.”

Da han blev spurgt, om han kunne dele flere oplysninger, var svaret kontant: "Absolut ikke."

Powell får ikke specificeret, hvad denne dato refererer til. Filmen skulle efter sigende endnu ikke have begyndt optagelserne, så det betyder formentlig, at han har en dato for, hvornår de skal begynde at skyde filmen. 

Datoen kunne også referere til en tidlig milepæl i produktionsprocessen, såsom en gennemlæsning af manuskriptet eller afslutning af kontraktforhandlinger.

Hvis man skal være ekstra optimistisk, kunne Powell have viden om udgivelsesdatoen for 'Top Gun 3', men den mulighed virker mindre sandsynlig i betragtning af fraværet af andre opdateringer vedrørende filmen.

I tiden siden 'Top Gun: Maverick' har Glen Powell etableret sig som en af Hollywoods største stjerner lige nu. Ikke alene var hans rolle i 'Maverick' en favorit blandt fans, men Powells roller i film som Anyone But You, Hit Man og den biografaktuelle Twisters har kun været med til at styrke skuespilleres stjernestatus.

At toppe 'Top Gun: Maverick's succes kan dog virke som en gigantisk opgave, idet den indtjente hele 1,49 milliarder dollars på verdensplan. Alligevel kan kombinationen af ​​Powells voksende stjernestatus og den øgede forventning potentielt bringe 'Top Gun 3' til endnu højere luftlag. Baseret på Powells udtalelser virker det til, at den nok kommer i produktion før snarere end senere.

Lige nu kan man opleve Glen Powell i katastrofefilmen Twisters, som du kan finde billetter til her.