Stjernerne strømmer til Danmark: Matt Damon får selskab af flere Hollywood-skuespillere i Tivoli

Stort stjernetræf
American Hustle
(© UIP)

Tidligere på ugen blev Matt Damon fanget af en journalist, da han var på vej ned ad Strøget i København. I den forbindelse kunne Jason Bourne-skuespilleren fortælle, at han var i København for at besøge nogle venner, og han i samme ombæring ville se "alt, hvad han kunne", mens han var her.

Nu kan vi måske gætte, hvem disse venner er. Damon er nemlig nu endnu engang blevet spottet i det danske land onsdag eftermiddag – denne gang i fint selskab.

Se og Hør skriver nemlig, at også Bradley Cooper og Succession-stjernen Jeremy Strong nød en dag sammen med Damon i Tivoli, hvor de også hver især havde deres børn med.

Jeremy Strong har været gift med danske Emma Wall siden 2016, og det er derfor ikke så mærkeligt, at han kan spottes rundt omkring herhjemme.

Det er samtidig anden sommer i træk, at Bradley Cooper, der bl.a. er kendt fra Hangover-trilogien, American Sniper og A Star is Born, holder ferie i Danmark. Sidste år blev han spottet – igen sammen med Jeremy Strong - til en visning af Barbie-filmen i Big Bio Nordhavn.

Mens mange danskere søger sydpå for at komme væk fra det mildest talt ustadige vejr, er Danmark tilsyneladende blevet en af Hollywood-stjernernes foretrukne turistdestinationer. Bare denne sommer er også Reese Witherspoon, Frances McDormand, Ethan Coen og The Bear-stjernen Jeremy Allen White blevet spottet i Københavns gader.

Forleden sagde også Ryan Reynolds, der i næste uge er aktuel i superheltekomedien Deadpool & Wolverine, til en pressekonference, at han har været i København mange, mange gange, og det er et smukt sted. Danmark blev samtaleemne, fordi Reynolds har en joke med i netop 'Deadpool & Wolverine' om Danmark. Læs mere om det her.

Både Bradley Cooper og Matt Damon har i år lagt stemme til en karakter i filmen IF: Fantasivenner, der stadig kan ses i flere biografer – dog kun på dansk.