Stor Hollywod-film med dansker aflyst i biograferne!

Mega øv!
Wolfs
(© SF Studios / Wolfs)

Brad Pitt og George Clooney har tidligere spillet sammen i kup-hittet Ocean's Eleven og i Coen-brødrenes komedie Burn After Reading fra 2008. 

Nu er den dynamiske duo at finde i et nyt samarbejde med thrilleren Wolfs. Filmen var sat til at få dansk biografpremiere den 19. september, men er desværre nu taget af premiereplanen.

Det vides dog endnu ikke, hvornår vi så får mulighed for at se filmen her i landet.

Udover de to Hollywood-stjerner har filmen også dansk-kroatiske Zlatko Burić (Pusher-trilogien, Bleeder, Triangle of Sadness) på rollelisten i, hvad traileren synes at afsløre, en mafioso-lignende karakter.

'Wolfs' handler om to 'fixere', spillet af netop Brad Pitt og George Clooney. Det er dem, man ringer til, hvis man f.eks. skal have skaffet et lig af vejen.

De to er egentlig vant til at arbejde solo, men da de pludselig tvinges til at arbejde sammen, kommer deres tålmodighed for alvor på prøve. 

Før de når at se sig om, står de nu i en meget større sag end først forventet. 

Udover Zlatko Burić, Brad Pitt og George Clooney byder filmen bl.a. også på Amy Ryan (Gone Baby Gone), Austin Abrams ('Euphoria') og Poorna Jagannathan ('Never Have I Ever').

Bag kameraet finder man Jon Watts, der både har skrevet og instrueret filmen. Han er nok bedst kendt for at stå bag de tre Spider-Man solofilm med Tom Holland i titelrollen.

Jon Watts har også tidligere prøvet kræfter med thriller-genren, bl.a. med filmen 'Cop Car' med Kevin Bacon i hovedrollen.

Det vides pt. ikke, hvornår vi kan se 'Wolfs' her i landet.