Udtaler sig for første gang efter voldsdom og Marvel-fyring

Jonathan Majors var udset en stor fremtid
Jonathan Majors i 'Loki'
(© 'Loki' / Marvel Studios)

Jonathan Majors var indtil for under et år siden et af Hollywoods mest lysende talenter. 

Den fremadstormende skuespiller havde for alvor markeret sig på den store scene med boksefilmen Creed 3 og var blevet hyret til rollen som Kang - Marvels filmiske univers næste store skurk. Og efter optrædener i både serien 'Loki' og Ant-Man & The Wasp: Quantumania, var der virkeligt lagt i ovnen til noget stort.

Men pludselig i marts 2023 blev alt lys slukket for det dengang 33-årige stjernefrø.

Jonathan Majors blev anholdt efter anklager om voldeligt overfald. I december faldt dommen, og skuespilleren blev kendt skyldig i to ud af fire anklagepunkter - en mindre forseelse for overfald og chikane. 

Dommen var knapt faldet, før at Marvel Studios havde sendt Majors fyresedlen. Han var officielt færdig med Kang i MCU.

På daværende tidspunkt udtalte den 34-årige stjerne sig ikke. Det har han nu gjort i et video-interview, som kan ses nederst i artiklen.

Jonathan Majors har talt med ABC News Live, hvor han har kommenteret på sin opførsel og hans dom. Og han virker bestemt ikke enig i udfaldet:

- Jeg står der, og dommen falder. Min reaktion er: "Hvordan er det muligt baseret på de beviser, baseret på anklagemyndighedens beviser, for ikke at tale om vores beviser? Hvordan er det muligt?

Episoden er centeret omkring Majors og hans daværende kæreste Grace Jabbari. Hun hævder, at han overfaldt hende efter, at hun opdagede, at han skrev med en anden kvinde på sin telefon, hvilket resulterede i rifter, blå mærker og en brækket finger:

- Det skete ikke, fastholder Majors og fortsætter:

-Jeg ville ved Gud ønske, jeg vidste [hvordan hun har fået de skader]. Det ville give klarhed. Det ville give mig en form for fred omkring det.

Senere i interviewet forklarer han:

-Jeg er atlet. Jeg er sportsmand. Jeg kender min krop. Jeg kender mine greb. Jeg kender min styrke, og mangel på samme, forstår du? Intet af det blev brugt mod hende.

Majors fortæller også, at det føltes som om "verden gik i stå", da han mistede rollen som Kang.

Skuespilleren forholder sig dog optimistisk i forhold til sin Hollywood-fremtid: "Jeg tror på det. Jeg beder for det".

Se en del af interviewet med Jonathan Majors herunder.