Marvels nye store hovedskurk FYRET

Skulle have været den nye Thanos
Billede
(© Ant-Man and the Wasp: Quantumania / Disney)

Skuespilleren Jonathan Majors er blevet droppet af Disney og Marvel som følge af hans igangværende juridiske problemer. Det bekræfter The Hollywood Reporter.

Majors blev anholdt tidligere i år på grund af anklager om partnervold. Han blev varetægtsfængslet af New Yorks politi i marts 2023, og efter to-ugers retssag i denne måned blev han den 18. december fundet skyldig i to forseelser om chikane og overfald og frikendt for ét tilfælde af forsætligt overfald af tredje grad og grov chikane af anden grad.

Majors er hidtil blevet sat i scene af Disney som den nye store Marvel-skurk, Kang, hvis varianter vi allerede har set spille store roller i Ant-Man & The Wasp: Quantumania og senest i sæson 2 af Disney+-serien Loki.

LÆS OGSÅ: Marvel-chef bekræfter dårlige nyheder til Iron Man-fans

Disney og Marvel har stadig til hensigt at fortsætte med deres kommende serie af film, men det ser ud til, at de vil gennemgå en seriøs revision. 

Loki-forfatteren Michael Waldron skal nu til at skrive et nyt udkast til den kommende 'Avengers 5', hvis titel indtil nu har været 'Kang Dynasty', men som formentlig vil ændre kurs nu. Den skulle oprindeligt have startet optagelser i starten af 2024.

Marvel vil sandsynligvis omforme rollen, men der er ikke givet nogen officiel udmeldelse omkring det på nuværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Marvel-stjerne skal spille Donald Trump i dansk instruktørs nye film

Selv om afslutningen på samarbejdet mellem Marvel og Majors ikke er helt uventet, sætter det studiet i en svær position. Spørgsmålet er nu, hvor hurtigt de kan finde en erstatning.

I 2024 udkommer Marvel med en enkelt film, den ventede Deadpool 3.