Zac Efron er totalt hakket i første trailer til hypet wrestling-film

En legendarisk - men tragisk historie
The Iron Claw
(© Nordisk Film)

"Hvad kan du lide at lave med dine brødre?", bliver Zac Efrons karakter Kevin spurgt om i første trailer til The Iron Claw, hvorefter vi klipper direkte til tre muskuløse mænd, der kaster sig op i en boksering og nedlægger deres modstandere. Se traileren i bunden af artiklen.

Filmen, som får dansk premiere i juledagene, fortæller den sande historie om Von Erich-familien, som er et legendarisk wrestling-dynasti.

Deres liv og karriere var fyldt med bemærkelsesværdige succeser og hjerteskærende tragedier. Familien Von Erichs rejse, der ofte kaldes for wrestlings svar på Kennedy-familien, har givet dem et ry for at være forbandet på grund af de mange strabadser, de har udstået gennem årene.

LÆS OGSÅ: Kom til forpremiere på ny gyserkomedie om morderiske nisser

I dag står Kevin, der spilles af Zac Efron i filmen, som det eneste overlevende medlem fra sin generation af familien. 

Den rigtige Kevin Von Erich har allerede udtrykt sin store beundring for Efrons engagement og hans store indsats i forberedelsen til filmen, hvor han har skulle træne sig til en helt særlig fysik.

I traileren ser vi også andre kendte skuespillere som Lily James (Cinderella), Harris Dickinson (Hvor flodkrebsene synger) og Holt McCallany (Mindhunter).

Mens Jeremy Allen Whites optræden Kerry har fået en del opmærksomhed på nettet. Skuespilleren, der er kendt for sin rolle som hovedrollen Carmy i den populære serie 'The Bear', har nemlig kastet sig ud i en muskuløs transformation for at komme i den rette wrestling-form. Få en forsmag på det i traileren herunder.

'The Iron Claw' får dansk premiere d. 25. december.

Se traileren herunder:

Anbefalet til dig