Ad Astra

Censur 11
19. Sep 2019
122 min
20th Century Fox
Ad Astra
Billede
(© 20th Century Fox)
Billede
(© 20th Century Fox)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.2 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Science fiction-filmen 'Ad Astra' foregår i en nær fremtid, hvor astronauten Roy McBride sendes på en tophemmelig rummission for at finde frem til sandheden om sin egen far.

Faren forsvandt 30 år tidligere på en ekspedition, der skulle bevise eksistensen af udenjordisk liv. Nu er der tegn på, at faren stadig er i live, men desværre ser legendens tilbagevenden ud til at true jordens fremtid.

Brad Pitt er i dén grad tilbage i år! Først med Once Upon a Time... in Hollywood og nu i denne altdominerende og særdeles krævende rolle som astronauten Roy McBride, der har viet hele sit liv til universet i en søgen på at blive genforenet med sin far.

'Ad Astra' udkommer på 50-året for månelandingen og kan sammenlignes med storslåede og tankevækkende science fiction-film som Gravity, Contact og Interstellar. 

Rum-dramaet er instrueret af James Gray, der tidligere har stået bag The Lost City of Z og We Own the Night. Tommy Lee Jones, Donald Sutherland og Liv Tyler er også på rollelisten. (copyright: kino.dk)

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: