Borderlands

08. Aug 2024
102 min
Nordisk Film Distribution
Borderlands
Borderlands
(© Nordisk Film Distribution)
Borderlands
(© Borderlands / Nordisk Film Distribution)
Hvor meget glæder du dig til filmen?

Filmen 'Borderlands' er actioneventyr, som bygger på det populære videospil af samme navn, som udkom første gang i 2009.

Lilith, en berygtet lovløs med en mystisk fortid, vender modvilligt tilbage til sin hjemplanet Pandora for at finde datteren af universets mest magtfulde skurk, Atlas.

Lilith danner en alliance med et uventet hold - Roland, en tidligere elitelejesoldat, nu desperat efter forløsning; Tiny Tina, en ung og vild demolitionsekspert; Krieg, Tinas muskelbundt og retorisk udfordrede beskytter; Tannis, videnskabskvinden med en skrøbelig forbindelse til forstanden; og Claptrap, en vedholdende humoristisk robot. 

Dette hold af usandsynlige helte må kæmpe mod udenjordiske og farlige monstre for at finde og beskytte den savnede datter, der muligvis kan vise sig at være nøglen til en utænkelig magt - skæbnen for universet står på spil.

Det er et stjernespækket ensemble, der skal bringe dette franchise til live på det store lærred. På rollelisten finder man blandt andet Cate Blanchett (Carol), Jamie Lee Curtis (Halloween) og Jack Black samt Kevin Hart, der begge er kendt fra Jumanji.

Se traileren her

Brugernes forventning

5,4

66 brugere