Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder

Censur 11
07. Apr 2022
143 min
Warner Bros.
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Billede
(© Warner Bros.)
Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder Warner Bros
(© Warner Bros.)
4.3 / 6
Brugere (3)
3.7 / 6
Medier (9)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder' er efterfølgeren til Fantastiske skabninger... og hvor de findes og Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser.

Hogwarts-professoren Albus Dumbledore ved, at den mægtige, mørke troldmand Gellert Grindelwald er på vej til at få kontrol over den magiske verden.

Da han ikke kan stoppe ham alene, lader han magizoologen Newt Scamander lede et hold af nye og kendte karakterer på en farlig mission på en farlig mission, der skal stoppe Grindelwald og hans voksende skare af tilhængere.

'Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder' er det tredje kapitel i serien af forløbere til Harry Potter-film. J.K. Rowling har både skrevet manuskript og forfattet idéerne bag filmen, som foregår omkring 70 år, før Harry Potter og Co. starter på troldmandsskolen.

Eddie Redmayne og Jude Law gentager deres roller som hhv. Scamander og Dumbledore, mens danske Mads Mikkelsen er ny i franchisen. Han overtager rollen som Grindelwald fra Johnny Depp, der spillede karakteren i de to første film.

Brugernes anmeldelser

4,3

3 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: