Miraklet på Hudsonfloden

Censur 11
08. Sep 2016
95 min
Warner Bros.
Sully
Warner Bros.
(© Warner Bros.)
Billede
(© Warner Bros.)
6.0 / 6
Brugere (2)
3.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I det biografiske drama 'Miraklet på Hudsonfloden' formår piloten Chesley Sullenberger at gøre det umulige.

Luftkaptajnen med kælenavnet Sully nødlander et fly på den iskolde Hudsonflod i New York og redder således alle 155 sjæle om bord.

Efter en succesfuld nødlanding hyldes kaptajnen som en helt i alle medier. Men flykommissionen sætter spørgsmålstegn ved den erfarne pilots handlinger, og tvivlen begynder at dukke op i hans hjerte. Over 40 års erfaring som pilot samt et solidt rygte er på spil, og ét eneste spørgsmål kan afgøre det hele: Kunne flyet været nået tilbage til lufthavnen?

Filmens instruktør, Clint Eastwood, har efterhånden en lang og impornerende karriere som både skuespiller og instruktør bag sig. Bl.a. har han vundet to Oscars for instruktionen af henholdsvis Unforgiven og Million Dollar Baby. I de seneste år har Eastwood lavet filmfortællinger om vidt forskellige amerikanske helte, som en sniper og den tidligere chef for FBI, J. Edgar Hoover.

'Miraklet på Hudsonfloden', der er baseret på Chesley Sullenbergers selvbiografi, omtales desuden allerede som en oplagt Oscar-kandidat. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

6,0

2 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: