Sicario

Censur 15
22. Oct 2015
121 min
Nordisk Film
Sicario
Billede
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
5.3 / 6
Brugere (3)
4.7 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

I thrilleren 'Sicario' kommer FBI-agenten Kate Macer på sporet af en magtfuld narkobaron, som har sine forretninger omkring den mexicanske grænse.

Idet sagen er for følsom til at være en almindelig FBI-mission, bliver hun overflyttet til en særlig enhed, der ikke skyr nogen midler i kampen for at finde frem til den lyssky bagmand.

Matt Graver, der står i spidsen for operationen, hemmeligholder stort set alle detaljer for den robuste, men forholdsvis uprøvede FBI-agent, og samtidig skal hun arbejde sammen med den mystiske indsatsleder Alejandro, der kender banderne lidt for godt. Jo dybere Kate graver i sagen, desto mere kommer hun i tvivl om, hvem der er de gode, og hvem der er fjenden. 

'Sicario' er en intens thriller i samme territorium som Traffic, og på samme måde som genreklassikeren Heat bruger filmen få men effektive action-scener til at understrege stemningen. Emily Blunt har allerede fået stor opmærksomhed på baggrund af sin komplekse hovedkarakter, men også Benicio Del Toro og Josh Brolin leverer mindeværdige præstationer. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

5,3

3 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: