Aaron Taylor-Johnson rygtes som ny James Bond: Her er hans reaktion

Briten er snart aktuel i biografen
Bullet Train
(© SF Studios)

Forleden gik især én historie verden over. Den britiske skuespiller Aaron Taylor-Johnson var ifølge tabloidmediet The Sun blevet tilbudt rollen som James Bond i de kommende Agent 007-film.

Der har længe været rygter om, at han var favorit til at overtage rollen fra Daniel Craig, der lagde jakkesættet på hylden i 2021 med No Time to Die. Det er derfor ikke første gang, han bliver spurgt til James Bond-rollen.

Senest er det sket i et nyt interview med Rolling Stone, hvor den 33-årige brite får spørgsmålet, men ikke kan sige det helt store:

- Jeg kan kun tale om de ting, som jeg skal vise og berette om, siger Johnson i interviewet.

- Så Fall Guy, Nosferatu, Kraven the Hunter. Det er, hvad jeg kan tale om.

Okay, det var ikke meget, og er man bekendt med den hemmelighedskræmmeri, der er omkring store filmproduktioner som Marvel, Star Wars og Bond, kommer de diplomatiske svar heller ikke bag på én.

I interviewet fortæller han også lidt om, hvordan han ser fremtiden for sin karriere, dog uden at være specifik omkring noget særligt:

- Jeg føler ikke, at jeg behøver at have en fremtid tydeligt opridset for mig. Jeg har det sådan, at hvad end der er af planer for mig, så kan jeg fandeme gøre det bedre.

Aaron Taylor-Johnson er næste gang biografaktuel over for Ryan Gosling og Emily Blunt i action-dramaet The Fall Guy, der får premiere den 1. maj.