Bekræftet: Ny film på vej om Planet of the Apes

Apes together strong
War for the Planet of the Apes
(© 20th Century Studios)

Efter at have tjent næsten 400 million dollars på verdensplan med den Wes Ball-instruerede Kingdom of the Planet of the Apes, er der nu nyheder om endnu en film i den evolutionære abe-franchise.

Ifølge 20th Century Studios' præsident Steve Asbell er en anden Apes-film nu under udvikling med udsigt til udgivelse i 2027. 

Der kendes ikke mange detaljer om filmen endnu, men det er dog en rimelig antagelse, at det formentlig er en efterfølger til filmen, der blev udgivet tidligere i år, og vi kunne potentielt være på ved mod en ny trilogi.

Bekræftelsen om en ny Planet of the Apes-film ankommer sammen med nyheden om, at 20th Century Studios også udvikler flere Alien- og Predator-film. 

Asbell fortalte The Hollywood Reporter, at når studiet fastlægger deres fremtidige planer, er Avatar-, Planet of the Apes-, Alien- og Predator-serierne deres øverste prioriteringer. 

Når disse planer er på plads, kan de begynde at overveje, hvilke originale film de også gerne vil tilføje til deres udgivelsesplan.

Efter det stærke historiemæssige grundlag og de interessante karaktererne, der blev introduceret i 'Kingdom of the Planet of the Apes', er det lovende at se, at historien er sat til at fortsætte. 

Selvom 2027 virker langt væk, fungerede tre års mellemrum mellem hver film godt for den tidligere trilogi, der afsluttede med War for the Planet of the Apes i 2017.