Netop afsløret: "Hemmelig" Predator-film kommer næste år

Dobbelt op på Predator i 2025
Prey
(© Disney)

Der lurer noget uset i udgivelsesplanen for 2025. 

Udover den allerede annoncerede 'Badlands', der er opfølgeren til den succesfulde prequel-film Prey fra 2022, ved vi nu, at der også er en anden Predator-film på vej fra instruktøren Dan Trachtenberg næste år. 

Chefen for 20th Century Studios, Steve Asbell, afslørede filmens eksistens i et nyt interview med The Hollywood Reporter. Her fortalte han, at efter 'Prey's både kommercielle og kritiske succes satte Trachtenberg sig sammen med studiet og præsenterede en række andre Predator-film, han ønskede at lave.

Det blev tidligere på ugen bekræftet, at 'Badlands' udgives d. 7. november 2025 og skubber dermed den længe ventede Marvel-film 'Blade' væk fra den plads og helt ud af premierekalenderen på ubestemt tid.

Men Asbell bekræfter nu, at en anden af Trachtenbergs Predator-pitches også bliver lavet som film, ligeledes instrueret af Trachtenberg selv.

Alt vi ved om den indtil videre er, at den vil gå direkte til streaming, sandsynligvis på Disney+, og at den vil blive udgivet før 'Badlands' får biografpremiere i november.

I interviewet får Asbell lagt tryk på, at 'Badlands' bliver live-action, så man kunne også spekulere i, om den anden "hemmelige" Predator-film, som han selv kalder det, kunne være animeret. 

Uanset hvad får Asbell også understreget, at projekterne er "virkelig vanvittige men også virkelig cool", og Predator-fans kan glæde sig over at vide, at de vil få en dobbeltdosis af deres yndlings udenjordiske rovdyr i 2025.