Retningslinjer

Din benyttelse af vores hjemmeside er underlagt nedenstående vilkår

Følgende beskriver de retningslinjer kino.dk har på hjemmesiden.

 

1           Links til andre internetsider

1.1              Vi kan ikke påtage os ansvar for lovligheden af indhold på og administration af de internetsider, der linkes til fra vores hjemmeside. Men vi ønsker, at det skal være trygt at færdes både på vores hjemmeside og andre dele af internettet. Hvis du opdager, at de internetsider, vi linker til, har et ulovligt eller krænkende indhold, vil vi derfor være taknemmelige for at høre fra dig. Du kan kontakte os via kino.dk/kontakt

2         Ophavsretlig beskyttelse

2.1              Alt, hvad du ser eller læser på dette website, er beskyttet af ophavsret, medmindre andet er angivet. Indholdet på websitet må kun bruges i henhold til disse vilkår og betingelser samt gældende lov om ophavsret.

2.2              Kino.dk er ikke ansvarlig for indholdet på eller tilgængeligheden af websites, som vores website linker eller henviser til. Dette gør sig også gældende for annoncer m.v.

2.3              Billeder, video og tekst bruges med tilladelse eller tilhører kino.dk. Du må ikke bruge eller kopiere dette indhold medmindre andet fremgår.

2.4              Der må citeres fra websitet, hvis dette sker i overensstemmelse med ophavsretslovens bestemmelser om god skik.

3           Ansvarsfraskrivelse

3.1              På vores hjemmeside kan der være stillet eksekverbare hjælpeprogrammer som for eksempel ActiveX eller Javascript til din rådighed. Vi kan ikke gøres ansvarlige for eventuelle fejl eller mangler ved disse programmer, eller for skader, der direkte eller indirekte måtte følge af din brug af disse programmer på vores hjemmeside.

3.2              Ligeledes kan vi ikke gøres ansvarlige for nogen art af tab, der knytter sig til din brug af indholdet på vores hjemmeside. Denne ansvarsfraskrivelse omfatter direkte såvel som indirekte tab, herunder tab som følge af driftsforstyrrelser og lignende.

3.3              Der tages forbehold for fejl, mangler samt pris- og datoændringer i filmomtaler og artikler.

3.4              Vi forbeholder os ret til at ændre ovenstående retningslinier for brug af denne hjemmeside. Eventuelle ændringer i retningslinierne vil fremgå af hjemmesiden.

4            Særlige regler for brugergeneret indhold

4.1              Følgende regler gælder for indlæg eller indhold, som du og andre brugere selv lægger på vores website. Du er ansvarlig for, at dine indlæg er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

4.2              Kino.dk forhåndsgodkender ikke det indhold, som brugerne selv leverer, og er derfor ikke ansvarlig. Du kan som bruger derfor blive udsat for indhold, som du finder anstødeligt, fejlagtigt eller på anden måde kritisabelt. I sådanne tilfælde værdsætter vi det, hvis du kontakter os ved at bruge vores klage-funktion eller skriver til daniel@kino.dk.

4.3              Vi har retten til uden nærmere begrundelse at fjerne enhver form for indhold, som offentliggøres via vores website, hvis det er i modstrid med ånden eller ordlyden af de her nævnte betingelser. Vi henviser også til takt og tone nedenfor. 

4.4              For alle informationer og alt materiale du leverer til vores website gælder det, at du leverer indholdet vederlagsfrit og til fri brug for kino.dk. Som udbyder kan vi uden at spørge om din tilladelse henvise til, omtale og bringe dit indhold på vores andre platforme såsom sociale medier samt videregive eksempelvis anmeldelser til tredjepart i forlængelse med markedsføring af en film.

5            Takt og tone på kino.dk

5.1              Her i dit filmunivers skal der være plads til alle. Vi på kino.dk ønsker en god og livlig debat mellem vores brugere. Derfor vil vi gerne opfordre dig til at tage hensyn, når du deltager i debatterne her på kino.dk. Du kan her læse om de regler, vi har opsat for god opførsel. Vi beder dig om at følge retningslinjerne.

(a)     God opførsel. På kino.dk ønsker vi, at debatterne foregår i en god tone. Du må derfor ikke poste indlæg eller kommentarer, der udelukkende har til formål at fremprovokere en negativ respons fra andre. Personangreb er ligeledes uacceptable. Du må naturligvis heller ikke krænke, true, chikanere, forfølge eller på anden måde behandle andre brugere eller grupper dårligt på kino.dk.

(b)     Privatlivets fred. Vi vil gerne værne om privatlivets fred. Det betyder, at du fx ikke må offentliggøre eller udlevere andre personers fulde navn og kontaktoplysninger såsom adresse og telefonnummer på kino.dk. Samme regler gælder for dine egne personlige oplysninger, som du ligeledes ikke må videregive i de offentlige debatfora på kino.dk.

(c)     Profilbillede. På kino.dk kan vi godt lide, at vores brugere sætter et profilbillede på deres profil. Men dit profilbillede må ikke være krænkende over for andre. Kino.dk forbeholder sig retten til at slette profilbilleder, der virker krænkende.

(d)     Spam og ikke relevante emner. Meningsløst indhold som spam og irrelevante kommentarer vil blive slettet fra kino.dk. Debatterne på kino.dk bliver bedre, når de kun indeholder relevant indhold. Indlæg, der kun består af et eller flere links til eksterne websites, betragtes som spam og bliver ligeledes slettet af administrator.

(e)     Falske profiler og reklame for andre websites. På kino.dk kan du vælge mellem en offentlig og en privat profil. Vi kan godt lide, at vores brugere kan se, hvem der er med i debatterne. Du må heller ikke oprette en profil med det formål at chikanere andre eller gøre reklame for andre websites eller produkter. Sådanne falske profiler fjernes fra kino.dk uden varsel.

(f)     Ophavsretten. Du må ikke tilskynde til eller muliggøre ulovlig adgang til eksempelvis software- eller filmdownload. Til gengæld har vi gjort det muligt for dig at se film over vores website, hvis du ikke har lyst til en tur i biografen.

(g)     Spoilers. Vi beder dig om ikke at afsløre slutninger eller afslørende passager fra en film. Hvis du virkeligt ikke kan lade være med at skrive om det overraskende twist i filmen, skal du skrive ***SPOILER*** i din overskrift.

(h)     Ansvar for indhold. Det er dit eget ansvar, hvad du vælger at publicere på kino.dk.

(i)     Udelukkelse. Hvis det skulle ske, at du gentagne gange bryder med disse regler, eller hvis du står bag en grov overtrædelse af reglerne, vil du blive udelukket fra kino.dk.

(j)     Fra sag til sag. Vi har indset, at vi ikke kan lave regler, der dækker alle situationer. Derfor vil vi afgøre tvivlsspørgsmål enkeltvis. Du kan skrive til daniel@kino.dk, hvis du oplever uacceptabel adfærd i vores debatter.

(k)     Klag over indlæg. Hvis du vil klage over en anden brugers indlæg, skal du klikke på linket ”Klag over indlæg”, som du finder i bunden af hvert indlæg. Klagen sendes til kino.dk's administrator, der vurderer indlæggets karakter. Klagen sker uden, at ophavsmanden til indlægget i første omgang får besked.

(l)     Kommentarer og indlæg. Hvis du skriver et indlæg eller en kommentar med et virkeligt godt indhold eller en interessant pointe, kan vi godt finde på at bruge dit bidrag på vores andre platforme og dele fx anmeldelser med tredjepart i anledning af markedsføring af filmen. Vi henviser her til vores privatlivspolitik. 

(m)     Kommercielt. Vi tillader ikke, at vores brugere publicerer spørgeskemaer, som ikke er adviseret og godkendt af kino.dk, på sitet. Du må heller ikke bruge kino.dk til at linke til eller reklamere for tilbud og konkrete produkter. Vi tillader heller ikke, at private filmanmeldere kun linker videre til egne hjemmesider. Du må gerne skrive en hel anmeldelse og slutte dit indlæg af med ”Du kan læse mere på mit website.” I din profil på kino.dk kan du også linke til dit eget website og fortælle om dine filminteresser.

(n)     Transaktionshistorik. Vi opsamler og gemmer alle dine køb på kino.dk for at kunne give dig en bedre service fx gennem relevante kampagner. Vi henviser til vores privatlivspolitik.

(p)     Servicepermission. Når du tilmelder dig kino.dk, modtager du flere service e-mails fra kino.dk. Du får bl.a. tilsendt en velkomst e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig e-mails fra kino.dk.

(q)     Vi gør dig opmærksom på, at overtrædelse af punkterne 1, 2, 6 og 8 jeg er lidt i tvivl om disse henvisninger – både i den gamle politik og i denne? også er overtrædelse af Dansk Lovgivning.

6           Kontaktoplysninger

6.1             Såfremt du har spørgsmål eller bemærkninger, kan du rette henvendelse til os via vores kontaktformular