'Deadpool & Wolverine' sætter vild rekord i sin åbningsweekend

Marvel-filmen er kommet flyvende fra start
Deadpool & Wolverine
(© Deadpool & Wolverine / Walt Disney Pictures)

Forventningerne til Deadpool & Wolverine har været store. Og de ser ud til at blive indløst - i hvert fald ved billetlugerne, hvor fans over hele verden er strømmet i biografen!

Marvel-filmen har fået den 8. største åbning nogensinde i USA med en omsætning på 205 millioner dollars.

Superheltebraget er med længder den bedst sælgende R-ratede film nogensinde (uden medregnet inflation) - hvor den i øvrigt slår Deadpool fra 2016, som tidligere stod for at have åbnet med 133.7 millioner dollars.

På globalt plan er 'Deadpool & Wolverine' åbnet med 233 millioner dollars, hvilket også giver den bedste åbningsweekend for en film med R-rating nogensinde internationalt.

Samlet har den tredje Deadpool-film omsat for intet mindre end 438,3 millioner dollars - efter sin åbning i onsdags. Det alene betyder, at 'Deadpool & Wolverine' allerede har indtjent, hvad flere Marvel-film har gjort i hele deres levetid i biograferne, herunder bl.a. Captain America: The First Avenger og The Wolverine.

Det er Deadpool og Wolverines første optræden i MCU (Marvels filmiske univers) efter, at Disney opkøbte Fox sidste år - og duoen ser allerede nu ud til at have banket sin topplacering i universet på plads.

I Danmark har filmen ligeledes fået årets bedst åbning, læs mere om det her.

Filmen følger Ryan Reynolds og Hugh Jackman i de to titelroller, som må slå sig sammen for at redde Deadpools tidslinje. Og de to skuespillere har også selv reageret på den vilde åbning på deres sociale medier - selvfølgelig ikke uden, at Ryan Reynolds kærligt driller sin kollega Hugh Jackman lidt i samme ombæring.

Se de to opslag herunder.

'Deadpool & Wolverine' kan ses i biografen nu - find dine billetter her.