Efter årets største biografhit: Barbie-instruktør står bag kommende Disney-genindspilning

Greta Gerwig skriver om nyt kvindeligt ikon
Margot Robbie i 'Barbie'
(© Warner Bros.)

Barbie er på alles læber disse dage, og mens filmen har rundet 1 milliard dollars i indtjening på verdensplan, klarer den sig også imponerende herhjemme. Komedien er nemlig allerede den største film i de danske biografer med premiere i 2023

Instruktøren og manuskriptforfatteren Greta Gerwig er derved blevet den første kvinde nogensinde, der alene har instrueret en film, som har nået den ene milliard dollars. 

Publikum kan se frem til Gerwigs næste projekt allerede næste år, hvor Disney-genindspilningen Snow White får premiere. Filmen instrueres denne gang af Marc Webb, men bag manuskriptet står Greta Gerwig i samarbejde med Kvinden i toget-skribenten Erin Cressida Wilson.

Læs også: Efter 'Barbie': Margot Robbie og Ryan Gosling er allerede på vej med deres næste film

Hovedrolleindehaveren Rachel Zegler har tidligere udtalt, at genindspilningen vil skille sig betydeligt ud fra den originale Snehvide og de syv dværge. Bl.a. vil den nye version ikke indeholde en prins, som Snehvide kan forelske sig i, mens historien nærmere vil fokusere på hovedkarakterens transformation til en "fantastisk leder". 

I rollen som den onde dronning ses Gal Gadot, der er bedst kendt for at spille superhelten Wonder Woman. Derudover er der endnu ikke blevet offentliggjort mange detaljer fra den kommende eventyrfilm. 

Sidste år kunne vi dog skrive om det første billede af Zegler i det ikoniske Snehvide-kostume. 'Snow White' får premiere i 2024.

'Barbie' kan ses i biografen nu.

Anbefalet til dig