Se det første billede af virkelighedens Snehvide i Disneys genindspilning

Kostumet afsløres
Billede
(© Walt Disney Pictures ©)

Så kan man endelig se første billede af Rachel Zegler som Snehvide, Disneys allerførste prinsesse. Zegler skal spille den ikoniske rolle i Disneys næste live action-film, Snow White and the Seven Dwarfs.

Ud fra billedet at skønne ser det ud til, at Disney holder sig tæt til den originale tegnefilmen Snehvide og de syv dværge fra 1937. Zeglers kjole ligner nemlig én til én den kjole, vi første gang så Snehvide i for 85 år siden.

Filmatiseringen af tegnefilmen har mødt en del modstand, siden den blev annonceret. Ikke nok med at Zegler skulle forsvare Disneys casting af hende som latinamerikansk prinsesse, så var Game of Thrones-stjernen Peter Dinklage også ude med riven.

LÆS OGSÅ: Forsvarer sin rolle som Snehvide: "Jeg får lov til at være latinamerikansk prinsesse"

Dinklage mente, at det var foragteligt at lave en film med et så dateret og nedladende syn på folk med dværgisme og udtalte:

- Du er progressiv på et niveau, men du fortæller stadig en forældet historie om syv dværge, der bor i en grotte. Hvad fuck laver I, mand? Har jeg ikke gjort noget til at fremme sagen? Jeg må ikke råbe højt nok.

LÆS OGSÅ: Game of Thrones-stjerne raser mod Disney: "Hvad fuck laver I?"

Hovedrolleindehaveren Rachel Zegler fik sit store gennembrud i 2021 i Steven Spielbergs genindspilning af West Side Story og fortsætter nu med at danse og synge sin vej til det store lærred.

Den kommende Disney-film bliver instrueret af Marc Webb, som tidligere har stået bag 500 Days of Summer og The Amazing Spider-Man. I rollen som den onde Dronning ses selveste Wonder Woman, Gal Gadot.

'Snow White and the Seven Dwarfs' forventes at få premiere i løbet af 2023.