Efter Barbie-succes: Margot Robbie filmatiserer populært computerspil

Det virtuelle dukkehus
Margot Robbie i 'Barbie'
(© Warner Bros.)

Margot Robbie havde sidste år kæmpe succes som producer og hovedrolle i Barbie, der blev 2023’s største film. Nu kaster hun sig over endnu et kendt og elsket brand.

Denne gang er det computerspillet The Sims, der skal bringes fra den digitale skærm til biografernes lærred. Det sker gennem produktionsselskabet LuckyChap, som Margot Robbie er medejer af. Det skriver The Hollywood Reporter.

Kate Herron er instruktør på projektet. Hun stod bag første sæson af Marvel-serien 'Loki' på Disney+.

Computerspillet 'The Sims' udkom første gang i 2000 og er en såkaldt livssimulator, hvor man skal skabe rammerne om sine virtuelle mennesker, kaldet sims. Det inkluderer husbyggeri, interiørvalg, husdyr mv. – alt i alt et digitalt dukkehus. 

Spillet har siden fået tre efterfølgere samt et utal af udvidelser, og det er blandt de bedst sælgende computerspil nogensinde.

På samme måde som 'Barbie' har The Sims-spillet ingen egentlig historie, men derimod en række karakterer, der lever deres liv uden at vide, at de bliver kontrolleret af en spiller. 

Barbie-dukkerne er et stykke legetøj, der på samme måde bliver kontrolleret af en legende person.

Ifølge The Hollywood Reporter er Margot Robbies selskab LuckyChap på nuværende tidspunkt et af de mest hotte produktionsselskaber i Hollywood. 

Det skyldes naturligvis 'Barbie', der indspillede 1,4 mia. dollars, men også Emerald Fennells 'Saltburn' og den kommende My Old Ass, der fik strålende modtagelse på Sundance Film Festival og er blevet solgt til MGM Amazon.

LÆS OGSÅ: Hele 14 nye film er på vej fra dukkefirmaet bag 'Barbie'

Samtidig har film og serier baseret på computerspil endelig knækket koden og ramt et både kvalitetsmæssigt og kommercielt niveau, der er værd at bemærke. Bare tænk på Super Mario Bros. Filmen sidste år, der indspillede over 1,3 mia. dollars i biografen, og på serien 'The Last of Us', der blev overvældende positivt modtaget. 

The Sims har endnu ingen premieredato.