En af tidens hotteste stjerner skal spille rocklegende i ny film

Fra 'The Bear' til The Boss
The Bear
(© The Bear / FX Productions)

En af tidens hotteste nyere skuespillernavne i Hollywood, Jeremy Allen White, har scoret, hvad der kan blive hans store hovedrollegennembrud i en film.

Den 33-årige amerikaner fra succes-serien 'The Bear' er ifølge Deadline på tale til at spille rocklegenden Bruce Springsteen i en kommende film om tilblivelsen af albummet 'Nebraska', som "The Boss" udgav i 1982.

Scott Cooper er på tale til at instruere og skrive manuskriptet til filmen, der forventes at få titlen Deliver Me From Nowhere. Cooper instruerede også den Oscar-vindende musikerportrætfilm Crazy Heart i 2009.

Filmselskabet A24 forventes at stå for produktionen.

'The Bear' er en af de mest omtalte serier for tiden med 10 Emmy-statuetter i kokkehuen, og den har markeret Jeremy Allen White som en af de mest lovende navne i Hollywood. White vandt en SAG og en Emmy for sin rolle som kokken Carmy Berzatto i den amerikanske serie, der på et tidspunkt har en afstikker i København.

LÆS OGSÅ: Se første trailer til filmen om Amy Winehouse: "Et kærlighedsbrev til hende"

Skuespilleren, der også havde en rolle som wrestler i The Iron Claw, er tilmed frontfigur for Calvin Klein i en verdensomspændende reklamekampagne, hvilket har gjort hans ansigt til allemandseje.

Nu står han altså overfor en stor opgave som rockmusikeren bag hits som 'Born in the U.S.A.', 'Dancing in the Dark' og Oscar-sangen 'Streets of Philadelphia' fra Philadelphia.

Filmen bygger på en bog af Warren Zanes fra 2023 med titlen 'Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen's Nebraska'. 

Den vil følge Springsteen og rejsen med at lave hans sjette studiealbum, en mørk, nedtonet samling af sange, der markerede en ny kunstnerisk retning fra Born to Run-rockmusikeren. 

Springsteen indspillede 'Nebraska' på fire-spors kassette i sit soveværelse i New Jersey et par år, før han og E Street Band ville udgive 'Born in the U.S.A.'

'Deliver Me From Nowhere' har endnu ingen premieredato.