Glen Powell hylder afdød Twister-stjerne med sødt billede

De to spillede overfor hinanden i film fra 2013
Billede
(© Twister / Amblin Entertainment)

Længe før Glen Powell jagtede tornadoer på prærien i Oklahoma som Tyler Owens i den biografaktuelle Twisters, havde stjernen en tæt forbindelse til den originale tornadojager, Bill Paxton.

Paxton døde af et ildebefindende som 61-årig i 2017. En af hans mest mindeværdige roller var i katastrofefilmen Twister fra 1996, hvor han spillede Bill Harding.

I forbindelse med premieren af den længe ventede efterfølger, delte Powell et billede af sig selv og den afdøde stjerne på det sociale medie X, hvor han også skrev en hyldesttekst til Paxtons minde. Se billedet nederst.

- Da vi udgiver 'Twisters' til verden i dag, ville jeg bare kigge op og vippe med hatten til legenden, der er Bill Paxton. En god ven, som så poesi i den naturlige verden. Hans støvler er umulige at fylde, men det her liv handler om at jagte de store.

Opslagets akkompagnerende billede er fra settet af western-filmen 'Red Wing' fra 2013, hvor de to texanere spillede overfor hinanden.

I en nylig optræden i Stephen Colberts talkshow i USA så Powell tilbage på deres samarbejde og fortalte, at han og Paxton var blevet nære venner under optagelserne.

'Twisters' følger Daisy Edgar-Jones i rollen som den tidligere stormjager, Kate, der hjemsøges af et ødelæggende møde med en tornado, og som derfor nu studerer stormmønstre på skærme sikkert i New York City. 

Men Kate bliver lokket tilbage til de åbne sletter af sin ven Javi for at teste et banebrydende nyt sporingssystem. Der krydser hun veje med Tyler Owens (Glen Powell), en charmerende og hensynsløs superstjerne på de sociale medier.

'Twisters' kan ses i biografene nu. Find dine billetter her på kino.dk.

Se Powells X-opslag herunder: