Hollywood-stortalent transformerer sin krop til rollen som "kvindelig Rocky"

Det her bliver hårdtslående
Anyone But You
(© SF Studios)

Sydney Sweeney (Anyone But You, 'Euphoria', 'White Lotus', Immaculate) har fortalt, at hun vil transformere sin krop i forbindelse med en kommende rolle. 

Hun har nemlig påtaget sig opgaven at portrættere virkelighedens bokser Christy Martin i en biografisk film. Det skriver Deadline.

Den 26-årige skuespiller har selv en baggrund indenfor kampsport - bl.a. kickboxing, som hun udøvede fra hun var 12 til 19 år. Hun fortæller til mediet: 

- Det har kriblet i mig for at komme tilbage i ringen, træne og forvandle min krop.

Christy Martin er bl.a. kendt som "den kvindelige Rocky", altså med reference til Sylvester Stallones fiktive og ikoniske bokser, som han har spillet i en længere række af film.

Den nu pensionerede bokser er i dag 56 år med en imponerende karriere bag sig.

Hun slog for alvor igennem i 1990'erne og blev bl.a. den første kvindelige bokser til at blive indlemmet i den såkaldte International Boxing Hall of Fame.

Til Deadline fortæller Sydney Sweeney bl.a. om rollen:

- Christys historie er ikke nem, den er fysisk og følelsesmæssigt krævende, der er meget at skulle bære. Men jeg elsker at udfordre mig selv. 

Skuespilleren fortsætter i interviewet:

- Christy Martin legitimerede ikke kun kvindelig boksning, hun overvandt kønsstereotyper og kæmpede gennem følelsesmæssigt, fysisk og økonomisk misbrug.

Der er med andre ord lagt op til dramatisk hårde øretæver. Som Sydney Sweeney også understreger:

- Jeg føler mig draget af at fortælle en historie om en kvinde, der mødte så meget modgang og ikke tillod det at vinde over hende. Det er kraftfuldt og følelsesladet.

Film om kvindelige boksere er ikke ligefrem en gængs genre, men der er dog et par eksempler. Mest prominent står nok Clint Eastwoods Million Dollar Baby, der fik fire Oscars, bl.a. fortjent til hovedrollen Hilary Swank.

Filmen med Sydney Sweeney har pt. ikke en officiel titel, men det forventes, at optagelserne starter senere i år.

Det er endnu uklart, hvem man også vil finde på rollelisten, mens der heller ikke er annonceret en premieredato.