Hugh Jackman er tilbage som Wolverine på første foto fra 'Deadpool 3'

Karakteren er iført ikonisk kostume
Hugh Jackman som Wolverine
(© 20th Century Fox)

Deadpool 3 er lige nu ved at blive optaget i London, hvorfor der er begyndt at sive nyheder fra den ventede Marvel-film ud.

I weekenden stod det klart, at Jennifer Garner trækker i latexdragten og igen skal spille helten Elektra - noget hun senest gjorde i 2005 - efter sin introduktion i Daredevil fra 2003.

Nu har Ryan Reynolds så sluppet det første foto fra 'Deadpool 3' løs på internettet - og fans er gået amok!

Se billedet nederst i artiklen.

Fotoet viser nemlig Ryan Reynolds som Deadpool og ikke mindst det allerførste kig på Hugh Jackman, der gør comeback som Wolverine. En rolle han ellers forlod i 2017 med afskedsfilmen Logan.

Men det, der virkelig har fået folk til tasterne, er det kostume, som Hugh Jackman er iført. Det er nemlig Wolverines ikoniske gule dragt, som fans har håbet på at se i aktion i over 20 år.

Det er endnu ikke meget, der vides om handlingen i 'Deadpool 3', men nu, hvor karakteren skal introduceres i MCU, forventes det, at superhelten på den ene eller anden måde vil kommentere på sin rejse fra Fox’ X-Men-univers og ind i sit nye Marvel-univers.

Vi skal derfor nok forvente, at filmen vil lege med multiverset, som i den seneste fase af MCU i den grad blev sat i spil. Det ser ikke ud til at stoppe med 'Deadpool'.

'Deadpool 3' har biografpremiere den 2. maj 2024.

Anbefalet til dig