Jennifer Lawrence er "100% klar" på at vende tilbage til ikonisk gennembrudsrolle

Stjernen er snart aktuel i ny komedie
The Hunger Games
(© Lionsgate)

Den Oscar-vindende skuespiller Jennifer Lawrence fik sit store folkelige gennembrud som Katniss Everdeen i The Hunger Games-filmene, der fik kæmpe succes og skabte en stor fanbase.

Den første film i filmrækken udkom i 2012 og fik senere tre efterfølgere, hvor også skuespillerne Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Stanley Tucci, Elizabeth Banks, Donald Sutherland og Woody Harrelson var at finde på rollelisten. 

En ny film i universet med titlen The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes er sat til at få premiere den 17. november.

LÆS OGSÅ: Se den første officielle plakat til ny Hunger Games-film

Den film er Jennifer Lawrence dog ikke med i, men hun har i forbindelse med promveringen af sin nye komedie No Hard Feelings udtalt sig om et muligt comeback til universet, der gjorde hende berømt.

I et interview med Variety fortæller J-Law bl.a., at hun er villig til at spille Katniss Everdeen igen, hvis muligheden skulle opstå.

- Åh min Gud, totalt. Hvis Katniss nogensinde kunne komme tilbage i mit liv, så 100 procent, erklærer Hollywood-stjernen.

'No Hard Feelings' får biografpremiere den 22. juni, og er instrueret af Gene Stupnitsky, der tidligere har stået bag filmen Good Boys, og flere episoder af den amerikanske serie ’The Office’.

Anbefalet til dig