Ryan Reynolds og Hugh Jackman afslører det sværste ved at opnå deres vilde superhelte-fysik

Deadpool & Wolverine taler sammen
Hugh Jackman & Ryan Reynolds
(© 20th Century Fox)

I over 20 minutter interviewer Ryan Reynolds og Hugh Jackman hinanden for magasinet People.

Anledningen er deres kommende samarbejde i den ventede Marvel-film Deadpool & Wolverine, hvor de spiller de to respektive titelroller.

I samtalen kommer de ind på deres samarbejde, deres første møde - og ikke mindst, hvordan det er at opnå deres vilde fysiske look som superhelte efter at være fyldt 45 år.

Hugh Jackman, der fyldte 55 år i oktober sidste år, afslører her, hvad han mener, er det allerhårdeste ved kropstransformationen. I den forbindelse tager han udgangspunkt i sin yngre kollegas beundringsværdige engagement:

- Jeg har set dig, jeg har trænet i fitnesscenteret med dig, jeg har set din dedikation, jeg har set, hvor hårdt du arbejder med diæten. Hvor hårdt du arbejder med det hele.

- Men maden. Jeg er nødt til at spise meget. Min normale kropstype er skinny, så jeg skal spise meget for at få størrelsen med. Det er den hårdeste del af det hele. Det er den del, som går mig på.

47-årige Ryan Reynolds stemmer i:

- Det er det også for mig. De 5-6 måltider om dagen. Hvilket jo lyder lækkert for nogen, men ja, du ved, det er ikke nødvendigvis den slags mad, som du ville nyde.

Hugh Jackman har tidligere åbnet op for sin vanvittige diæt, hvor han spiste 8.000 kalorier om dagen!

En madplan, som især bestod af kylling og fisk. Selv har stjernen afvist, at han nogensinde har brug steroider til at opnå sin imponerende fysik.

Ifølge ham selv har det taget cirka et halvt år at genopbygge sin Wolverine-fysik.

Se hele interviewet med Ryan Reynolds og Hugh Jackman herunder.

'Deadpool & Wolverine' får biografpremiere den 24. juli.