Se billedet: Hollywood-stjerne nu spottet i nordsjællandsk cirkustelt

Cirkus Arli fik uventet besøg
American Hustle
(© UIP)

Man skal i øjeblikket holde godt øje, når man færdes rundt i det danske land - man kunne nemlig nemt være heldig at støde på en vaskeægte verdensstjerne! 

Denne sommer har allerede set en lang række internationale filmstjerner strømme til Danmark. Mesterinstruktøren Joel Coen og skuespilleren Frances McDormand dukkede pludselig op i en hæle- og nøglebar på Vesterbrogade, mens Matt Damon blev fanget af en journalist på Strøget.

Også stjerner som Reese Witherspoon, Liam Hemsworth og Jeremy Allen White fra hitserien 'The Bear' har været ude at nyde Københavns gader.

Nu er verdensstjernen Bradley Cooper så blevet spottet i et cirkustelt. Tirsdag aften var han gæst ved Cirkus Arlis forestilling i Tisvildeleje. Det skriver Cirkus Arli på Instagram, hvor de har delt et billede af stjernen. Se billedet nederst i artiklen.

Cirkus Arli fortæller desuden til Ekstra Bladet, at Bradley Cooper ikke var alene. Han var nemlig set i selskab med Jeremy Strong, der er kendt fra 'Succession' og som bor i Danmark med sin danske kone Emma Wall.

For et par uger skrev Se og Hør desuden, at Cooper og Strong tilbragte en dag med Matt Damon i Tivoli sammen med deres børn. 

Det er anden sommer i træk, at Bradley Cooper, der er kendt fra film som A Star is Born, Silver Linings Playbook og Tømmermænd i Vegas-trilogien, holder ferie i Danmark. Sidste år blev han set sammen med Jeremy Strong i Big Bio Nordhavn, hvor de så Barbie, der var et af sommerens helt store biografhit.

Så hvis du nyder sommeren i Danmark, så vær klar til at møde en af dine filmhelte – du ved aldrig, hvem du kan støde på!

Se billedet af Bradley Cooper i cirkusteltet her: