Se første billede: Sidse Babett Knudsen er fangevogter i ny dansk spændingsfilm

Af manden bag succes-thrilleren 'Den skyldige'
Billede
(© Borgen/DR Fiktion)

Den danske instruktør Gustav Möller opnåede stor anerkendelse både i udlandet og herhjemme, da han i 2018 debuterede med thrilleren Den skyldige.

Filmen modtog ros fra anmeldere og biografgængere, vandt publikumsprisen på den prestigefyldte filmfestival Sundance i USA og har efterfølgende fået en amerikansk genindspilning med Hollywood-stjernen Jake Gyllenhaal i hovedrollen.

Nu kan vi endnu en gang se frem til en nervepirrende thriller fra instruktøren. Gustav Möllers næste film bliver nemlig det psykologiske fængselsdrama Vogter med Sidse Babett Knudsen i front. 

Nu har vi fået det første stillbillede fra filmen, hvor hun står overfor en hårdkogt indsat, spillet af supertalentet Sebastian Bull, der er kendt fra bl.a. 'Gidseltagningen', 'Limboland' og 'Vild med dans'. Se billedet nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Dansk instruktør afslører: Sagde nej til flere Marvel-film

Sidse Babett Knudsen spiller selv den idealistiske fængselsbetjent Eva, der bliver fanget i sit livs dilemma, da manden, der er dømt for mordet på hendes søn, anbringes i det fængsel, hvor hun arbejder. Uden at afsløre sin hemmelighed beder Eva om at blive flyttet til den unge mands afdeling - den hårdeste og mest voldelige i fængslet.

Udover Babett Knudsen og Bull i de to hovedroller, ser man også Dar Salim, Jacob Lohmann, Marina Bouras, Olaf Johannessen, Ida Cæcilie Rasmussen, Siir Tilif og Rami Zayat på rollelisten.

LÆS OGSÅ: Se den første creepy trailer: Ny dansk gyser vil give dig 'Paranoia'

'Vogter' kunne meget vel være den perfekte film for alle, der savner DR’s successerie, 'Huset', som sluttede for en måned siden. Eller måske bare alle, der elsker et spændingsfyldt drama med en massen dygtige folk bag.

'Vogter' får premiere i løbet af 2024.

Vogter
(© Jasper J. Spanning / Nordisk Film)

Anbefalet til dig